Gratis prøvestudier

Hvis du er nysgerrig på hvordan e-learning hos os er opbygget, så kan du prøve kræfter med det i vores gratis prøveversion. Her vil du møde et lille udpluk af nogle af de aktuelle opgaver i studiet, således du kan få et indtryk af sværhedsgrad, opgavetyper, struktur og opbygning. 

I prøveversionen får du adgang til at se læreplanen for det rigtige studie, du finder et eksempel på uddannelsesbeviset for den aktuelle uddannelse osv.

Når du kommer ind til prøveversionen kan du vælge at logge ind som gæst, hvis du blot ønsker at se, hvordan et studie ser ud hos os. Ønsker du at afprøve tests, opgaver m.m., kan du logge ind som testbruger. Vejledning til hvordan du gør det, finder du øverst når du er logget ind som gæst. 

I prøveversionen har du desuden adgang til et udvalg af de hjælpesider, som er tilgængelige når du studerer via e-learning hos CliniCall Partner. Dette indebærer bl.a. videovejledning af hvordan man gennemfører en test, afleverer opgaver og mange andre praktiske informationer.

Har du fået lyst til at tage en af vores uddannelser?

Så er du hjerteligt velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, hvor du helt uforpligtende kan få en snak om dine ønsker og behov ift. et uddannelsesforløb inden for skønhed og wellness. Vi sidder klar ved telefonen og guider dig gerne i dine muligheder, viser dig rundt i prøvestudier m.m.