Om os

Hos ClinCall Partner har vi hver vores særlige kompetencer og for at få den bedste vejledning, kan du se herunder hvem vi er og hvilke opgaver vi hver især varetager. Det er typisk disse to medarbejdere du, som kunde, vil støde på.

Mette varetager alt omkring vores webshop og klinikservices, produkter og marketing.

Mette er uddannet kosmetolog, spaterapeut, massør og akupunktør, og har en baggrund som klinikindehaver.

Hun har løbende taget uddannelser i kunstige negle og negleteknik, spraytan, eyelash extension, kosmetisk akupunktur, øreakupunktur m.m. Mette har undervist i hendes fagområder siden 2015.

Desuden har Mette en uddannelse i online marketing management og SEO. Samt salg og ledelse.

Ditte varetager alt omkring uddannelse og kurser, fagtekniske spørgsmål m.m.

Ditte er uddannet kosmetolog, fodplejer og massør. Hun har en baggrund som daglig leder i en stor spa klinik, og har desuden været uddannelsesleder gennem flere år.

Derudover har Ditte også en baggrund i det sundhedfaglige som SSA.

Ditte har løbende taget uddannelser i negleteknik, vippeteknik, zoneterapi, diabetiske sår m.m. og har undervist i hendes fagområder siden 2008.
Desuden har Ditte en række kurser og uddannelser indenfor økonomistyring, HR og ledelse, samt grafiske kurser.

Uddannelse

Vi ved, at mange har en drøm om at tage en uddannelse indenfor hudpleje og skønhed. Men vi ved også at den drøm kan være svær at opfylde i praksis, når man har hund, hus, børn, fast arbejde og regninger der skal betales. Derfor tilbyder vi, at du kan tage uddannelse hos os online.

Vi tilbyder uddannelser inden for hudpleje og skønhed via 100% e-learning eller som blended e-learning, hvor du har mulighed for at deltage i vores gratis træningsdage i vores lokaler i hjertet af Aalborg. Vi har stor erfaring med netop online uddannelse og blended e-learning, og ved hvad der skal til for at blive en dygtig teoretisk funderet behandler, der også kan sit håndværk . Det betyder, at du fortsat kan passe dit job mens du uddanner dig gennem os.

100% online eller kombineret online og tilstedeværelsesundervisning

Alle vores uddannelser er opbygget således de kan tages via 100% online undervisning eller også kan du vælge at benytte dig af vores gratis treæningsdag, som tilbydes hver måned, hvis du gerne vil øve de praktiske behandlinger via fysisk undervisning i vores lokaler.

Vores værdigrundlag bygger på at uddannelse skal være for alle, uanset bopæl og læringsbehov.

Har du spørgsmål, er du altid hjerteligt velkommen til at kontakte os på +45 4245 8855 eller info@clinicall.dk.