Studievarighed

Du kan starte når som helst og hvor som helst. Fra du har købt adgang kan der gå op til 24 timer, førend du har adgang til dit studie. Herefter har du adgang til alt i dit studie, således du kan få et overblik over opgaver m.m. og planlægge dit studieforløb, så det passer ind i netop dit liv.

Hele dit studie inkl. eksamen foregår fra egen adresse. Det betyder at der ikke er behov for at du skal rejse frem og tilbage til skoleophold, at du skal møde på bestemte tidspunkter m.m. Så din uddannelse kan tilpasses 100% til dit liv. 

Studietiden varierer for den enkelte. Det kommer an på hvor meget tid man har til rådighed for studiet, hvor vant man er til at læse osv. I læreplanen i klasseværelset finder du en detaljeret oversigt over antal lektioner per emne etc. En lektion svarer til 45 min. og du finder et herunder nogle eksempler på studier og tidsfordeling. Det varierer fra uddannelse til uddannelse hvor mange lektioner de hver især må forventes at kræve. Fx. skal du forvente omkring 300 lektioner for hudterapeutuddannelsen, hvorimod andre uddannelser er omkring fx. 50 lektioner.

Total lektioner for uddannelsenUgentlig studietid til rådighed i lektioner af 45 minAntal studieuger / måneder
30010 (fx. sideløbende med job)30 uger/ ca. 6 mdr.
30030 (fx. fuldtidsstudie)10 uger/ ca. 2,5 mdr.
505 (fx. fritidsstudie)10 uger/ ca. 2,5 mdr.
5025 (fx. fuldtidsstudie i ferie/ledig)2 uger

Når du studerer hos CliniCall Partner er der ingen udløbsdatoer, tidspres fra os osv. Vi står til rådighed for at hjælpe dig, så længe du blot er studieaktiv, men i dit helt eget tempo. Dvs. at skulle du få behov for en studiepause, så skriver du blot til din underviser at du ønsker at pausere dit studie i en given periode, og vender så blot tilbage når du er klar igen. Dette koster hverken pausegebyrer eller lign. Det er dit studie, i dit tempo.