E-learning

At en uddannelse foregår online, gør ikke en uddannelse lettere eller mindre værd. Faktisk stiller online undervisning meget høje krav til uddannelsens kvalitet, undervisernes formidlingsevner og den studerende.

Det er vigtigt at du som online studerende er meget klar og tydelig i din kommunikation, opgaver m.m. Du kan nemlig ikke lige snakke udenom, som du kan, hvis der bliver stillet mundtlige spørgsmål i klassen. Så derfor kan man roligt sige, at kun de allerbedste studerer 100% online uddannelser.

At studere online, med så høj en grad af selvbestemmelse, kræver selvdisciplin og struktur. Selve studiet, og opgavernes rækkefølge har vi allerede struktureret for dig. Du skal blot følge opgaverne i kronologisk rækkefølge i dit studie, så skal vi nok sørge for at du gradvist får bygget på din viden, og efterhånden også lærer at bruge den nye viden i praksis. Dit tidsforbrug og dine personlige deadlines er du helt selv herre over. Vi forlanger blot at du holder dig studieaktiv, men tempoet er helt dit eget. Ingen deadlines, udløbsdatoer og ekstragebyrer.

Fleksibel uddannelse

Med online uddannelse, opnår du som studerende til gengæld en enorm fleksibilitet. Studiet kan tilrettelægges, således det passer til arbejds- og familieliv. Du kan studere på de tidspunkter af døgnet som passer allerbedst, og der hvor du bedst kan koncentrere dig. Mange oplever, at man ikke på samme måde har brug for at læse grundmaterialet flere gange, da du ikke er tvunget til at læse på tidspunkter, hvor du er enormt ukoncentreret. Du pakker blot bøgerne væk og får ro på, og så kan du vende tilbage når du er klar.

I det online studie slipper du også for specifikke deadlines. Her planlægger du selv din studietid, så når du holder ferie, har du planlagt opgaverne uden om, og kan derfor blot nyde ferien, uden at have en aflevering hængende over hovedet. Og skulle du få brug for at pausere dit studie for en stund, så kan du også kvit og frit gøre dette. 

Kvalitetssikring af uddannelser

For at sikre den høje kvalitet i vores uddannelser, får vi fx. selv fremstillet pensum til de enkelte moduler, som herefter nøje gennemgås af relevant fagpersonale, for at sikre indholdet er fyldestgørende og korrekt. Dette fagpersonale består af læge, kosmetisk sygeplejerske og kosmetolog, samt kosmetolog med særlig uddannelse i de specifikke emner. I negleuddannelserne er det fx negleteknikere med uddannelser og erfaringer fra flere forskellige brands som kvalitetstjekker pensummets praktiske del, krav til øvebehandlinger og produkter.