Vipper & Bryn

1.995,00 DKK

Vipper og bryn

Denne uddannelse i at farve og rette vipper og bryn lærer dig, helt fra bunden at farve vipper og bryn, samt at rette bryn.

Du lærer om hårstråene, morfologi, farver og meget mere.

Vi glæder os til at lære dig en helt masse, så du er den bedste når du er færdig 🤩

Varenummer (SKU): VB-01 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Farve og rette vipper og bryn

Farve og rette vipper og bryn er en del af vores kosmetolog uddannelse – og kaldes også modul nr. 7

Du kan selvfølgelig også tage kurset selvstændigt – og blot tage dette modul. Modulet kan tage som ren online undervisning, eller du har mulighed for at deltage på vores GRATIS træningsdage.

Vipper og bryn behandling er et meget stort og bredt emne, som kan bestå af fx.

 • Farve af vipper
 • Farve af bryn
 • Ret af bryn
 • Lash Lift / Lash Perm
 • Brow Lift / Brow Lamination
 • PMU (Permanent Make Up)
 • MicroBlading
 • Eyelash Extension
 • Reconstruction

Du beskæftiger dig med følgende i dette modul:

 • Farve af vipper
 • Farve af bryn
 • Ret af bryn

Hår

Det er vigtigt at du opnår en god og dybdegående forståelse af hvad det er for produkter man bruger og hvordan de virker, og særligt ret af bryn skal du have et grundigt kendskab til, da dette, foruden farvning, gør en massiv forskel for ansigtets fremtoning.

Når man skal arbejde med vipper og bryn, er det vigtigt at du har et godt kendskab til hårets opbygning og struktur.  Med en god grundforståelse bliver det lettere at forstå de forskellige processer når man behandler hårstråene eller skal fjerne dem.

Prøv at lægge mærke til, hvor forskellige bryn og vippe-hår er i tæthed, tykkelsen af selve hårstråene, sammenhæng mellem den naturlige hårfarve og hårets tekstur osv.

Øjenomgivelser

Når du arbejder med bryn og vipper, er det ikke blot selve hårene du skal have kendskab til, men også øjenomgivelser som fx. huden.

Prøv at lægge mærke til huden og dens struktur i øjenomgivelserne i forhold fx. på kinderne.

Det er vigtigt at have et godt kendskab til de mest gængse lidelser du som behandler støder på, når du skal arbejde med bryn og vipper. Nogle lidelser er smitsomme og kan kræve at klienten opsøger læge førend du kan behandle dem, og andre lidelser er ganske harmløse ift. at farve vipper og bryn, samt rette bryn. Kendskabet til disse lidelser gør dig i stand til at kunne skelne, hvornår en behandling fx. ikke er tilrådelig eller udgår en smitterisiko for dig som behandler.

I dette modul lærer du også om produktkemi og remedier, du lærer om morfologi som er nødvendig for et godt og smukt resultat. Samt efterbehandling og pleje.

Ret af bryn

Her lærer du om de forskellige rette metoder. Der findes et væld af forskellige metoder til at rette bryn. Dem du primært vil komme til at beskæftige dig med er sandsynligvis voks af bryn, samt ret af bryn med pincet.

Produktpakke til at farve og rette vipper og bryn

Prisen på kurset er inklusiv en lækker produktpakke, med alt du skal bruge til at lave smukke vipper og bryn.

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.</p>

Når du køber adgang til en uddannelse eller et modul kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

Når du har fået adgang til dit studie eller dit modul, anbefaler vi at du kigger alt dit materiale, opgaver m.m. igennem og danner dig et indtryk af, hvordan du kan strukturere din studietid på bedste vis.  I dit online klasse eller modul finder du en detaljeret læringsplan, som fortæller præcis, hvilke emner og opgaver der skal laves, samt hvor meget tid det forventes at du skal sætte af. Denne tid er dog beregnet ud fra et gennemsnit, og er derfor kun være vejledende. Nogle læser hurtigt og andre lidt langsommere og du gennemfører studiet i det tempo der passer til dig og dit liv.

Optagelseskrav

For at tage uddannelse hos CliniCall Partner er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

 • Du skal have gennemført foregående modul eller tilsvarende
 • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
 • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet og skriveprogrammer
 • Du skal have adgang til kamera (fx. på en smartphone) og scanner (dette findes i mange smartphones)</li><li>Du skal selv skaffe øvemodeller til de behandlinger du skal øve under dit uddannelsesforløb
 • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.

Pris

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;strong>Uddannelsens pris:&lt;/strong> kr. 1.995,-

<a href=”https://uddannelse.clinicall.dk/uddannelsesprisen-inkluderer”>Prisen inkluderer:

 • Fri adgang til hjælp og vejledning
 • Eksamensgebyr
 • Uddannelsesbevis
 • Pensum som du behøver

Øvrige omkostninger:
Ingen øvrige omkostninger.

Mesterlære
Du har mulighed for at aftale et såkaldt mesterlæreforløb med en virksomhed. Typisk vil det så være virksomheden, der betaler din uddannelse direkte til os, og du vil så blive ansat som elev i klinikken.
Hvis du skal ansættes som elev i en virksomhed, vil du og virksomheden indbyrdes udarbejde en kontrakt med de aftaler i gør jer. Virksomheden køber adgang til vores uddannelser til dig, hvor vi forestår al teori, oplærer dig i praksis, du har mulighed for at deltage i vores træningsdage, vi sørger for eksamen m.m.

Produkter

Når du køber adgang til dette modul / kursus / uddannelse er der en række produkter inkluderet i prisen.
produkterne skal du bruge når du skal øve dine praktiske behandlinger.

Der følger følgende med, som sendes til en pakkeboks nær dig:

 • 4 farvekit i forskellige farver (kittet indeholder alt du skal bruge til farvning)
 • Mascara engangsbørster
 • Pincet
 • Voksvarmer
 • voks
 • spatler
 • strips
 • Farvepensel

Husk at du altid er velkommen til at benytte dig af vores GRATIS træningsdage, hvis du gerne vil øve behandlingerne med fysisk tilstedeværelse i vores lokaler.

Pensum & materialer

Vi har fået fremstillet et helt specifikt pensum til denne uddannelse. Således sikrer vi at du får al den information som du lige netop har brug for under din uddannelse, og vi sikrer samtidig at du ikke studerer en masse teori blot for teorien skyld. Al den teori du gennemgår i dit studie har en meget høj faglig relevans, og tager hele vejen udgangspunkt i at du skal kunne bruge din viden i praksis.

Pensummet finder du til fri download når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdtaeringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Vipper og Bryn – CliniCall Partner

Nogle moduler er teoretiske og indeholder ikke øveprodukter, hvorimod andre indeholder et såkaldt elevkit. Et elevkit sendes direkte til din adresse, som du angiver ved køb af uddannelse.

Dette modul indeholder et elevkit.

Opbygning

Alle vores uddannelser er opbygget således at du først bygger på din teoretiske viden, for herefter at øve din praktiske teori og praktiske behandlinger. Til sidst så afsluttes med emnet “Klinikken” hvor du får indblik i lovgivning omkring behandlinger, GDPR og alt andet du skal vide for at arbejde professionelt med din uddannelse. Materialet kan bestå af læsning, se video, følge guides, små praktiske reflektionsopgaver, praktiske deløvelser, øve hele behandlinger, små tests, skriftlige afleveringer, skriftlige reflektionsopgaver og en portfolioopgave, der viser din udvikling under uddannelsen. Du kan desuden tilmelde dig vores gratis træningsdage i vores lokaler i Aalborg.

Disse tre overordnede emner forbereder dig på din afsluttende eksamen.

 • Basal viden
  Her øver du al den teoretiske viden, som danner grundlag for dine praktiske behandlinger. Det er viden om relevant anatomi, fysiologi, sygdomslære m.m. I dette emne kommer du også ind på ting som produktkemi og produktlære, relevante lægemidler m.m.
 • Behandling
  I behandlingsdelen skal du til at tage hul på det med at udføre behandling i praksis. Du har fået tilsendt et elevkit ved tilmelding til din uddannelse eller ved køb af det praktiske modul, og det er disse produkter du skal bruge til at øve med. Først øves delelementer af uddannelsens praktiske behandlinger, hvor du får en super god indsigt og rutine i hvert element. Forud for hver praktiske øve-element gennemgår du elementet teoretisk. Til øve-elementerne findes skriftlig vejledning, samt videoguides, og du skal efterfølgende rapportere til din underviser. Først når rutinerne for delelementerne er på plads, skal du begynde at øve hele behandlinger. Her skal der i stor stil dokumenteres med både skrift, billeder og evt. videosekvenser, således din underviser kan give dig en grundig og konstruktiv feedback.
 • Klinikken
  Når du uddanner dig indenfor skønhedsbranchen, så er der ting du skal kende til foruden baggrundsteori og behandlingspraksis. Du skal også have kendskab til relevant lovgivning, arbejdsmiljø, klinikhygiejne m.m. uanset hvilken af vores uddannelser du ønsker at gennemføre.
 • Eksamen
  Du skal afslutningsvis gennemføre både en skriftlig og en praktisk eksamen. Den skriftlige eksamen gennemføres online, og tager udgangspunkt i al den teori du er stødt på undervejs i dit studie. Du får rig mulighed for at teste din teoretiske paratviden løbende og op til eksamen. Til den praktiske eksamen skal du gennemføre en behandling på en model, mens din underviser ser med over videokald /livestreaming. Efter endt/bestået eksamen får du tilsendt et eksamensbevis.

Træningsdage

Hos CliniCall Partner har du mulighed for at supplere dine online studier med praktiske øvelser i vores lokaler. Vi tilbyder en træningsdag hver måned i tidsrummet 9-15, med undtagelse af sommer- og juleferien.

Hvis du gerne vil øve nogle af dine praktiske behandlinger under tæt vejledning fra din underviser i vores lokaler, så er du hjerteligt velkommen.  Om det er kunstige negle, ansigtsbehandling, vipper og bryn osv. er underordnet.

At benytte vores træningsdage koster ikke noget – det er blot en ekstra service til dig. 

Vi vil gerne at du melder dig til senest 2 dage før, så vi kan nå at stille udstyret klar til dig, og sørge for du får en god oplevelse med dine praktiske øvelser. Vi aftaler her hvad det er du ønsker at øve, hvilket tidspunkt du forvente at komme, og hvornår du forventer at tage afsted igen osv.

Du finder datoerne for træningsdagene her.

Har du lyst til at supplere din online og praktiske undervisning med endnu mere viden, så er du altid velkommen til at deltage i vores workshop, som altid finder sted dagen før en træningsdag. Dem finder du mere om herWorkshops

Læringsplan & indhold

Du finder her et overblik over indholdet på uddannelsen:

<td style=”width: 42.9455%;”>Produkt- og remedielære<td style=”width: 25%;”>1,0

<tr><td style=”width: 42.9455%;”>Morfologi</td>”width: 32.0545%;”>Læsning, praktiske opgaver og forberedelse

</tr>

Fagemne Studieindhold Antal lektioner*
Velkomst og vejledning, samt intro til pensum Videoundervisning og læsning 0,8
Introduktion til vipper og bryn Læsning 0,1
Hår Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 4,1
Øjenomgivelser Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2
Lidelser i hår og øjenomgivelser Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse =”width: 25%;”>4,1
Kemi og indholdsstoffer Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,7
Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse style=”width: 25%;”>4,1
Kontraindikationer le=”width: 32.0545%;”>Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2
Browmapping Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 5,0 Rettemetoder Video, læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 7,0 Farve af bryn og vipper – teori Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 5,0 Fjern øjenmakeup Video, læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 6,6 Farvning af vipper Video, læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 26,2 Farve og ret af bryn Video, læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 26,2 Herrebryn Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 4,1 Efterbehandling og pleje Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2 Journalføring Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2 Klinikvejledning Læsning, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2 Portfolioopgave Læsning, skriftlige opgaver og forberedelse 9,3 Gennemsnitligt tidsforbrug for uddannelsen 123,3

*en lektion er svarende til 45 minutter

Eksamen

Vores uddannelser afsluttes med en eksamen, hvor du får mulighed for at vise den faglighed og det håndværk du har tillært dig under din uddannelse.

Der er først en skriftlig eksamen som består af multiple choice opgave. Her skal du svare på spørgsmål som du løbende har gennemgået under dit uddannelsesforløb, og du vil få nogle svarmuligheder at vælge imellem. Denne eksamen udføres fra eget hjem, og foregår online på et selvvalgt tidspunkt.

Når din skriftlige eksamen er i hus, bliver du godkendt til den praktiske eksamen. Tidspunktet for den praktiske eksamen aftales med os, og udføres indenfor 14 dage fra du modtager mailbekræftelse fra os. Du får tildelt en praktisk behandling, som skal opfylde en række kriterier, og du skal her selv booke en model, som du finder passende, for at kunne imødekomme kravene til opgaven.

Til selve den praktiske eksamen skal du via videokald vise din behandling, fortælle løbende hvad du gør og hvorfor, og vi snakker frem og tilbage med dig, som en afslappet dialog. Det er en god ide at alliere sig med en teknisk medhjælper som du er tryg ved, der kan styre telefonen med videokaldet, zoome ind/ud, skrue op og ned for lyd mm, så du har fuld fokus på din behandling.

Husk eksamen ikke handler om at finde fejl – det handler om at se din faglige udvikling. Og den er ofte meget større end man selv mærker!

Læs mere om eksamen her

Læringsudbytte & Karriere

<tbody>

<table style=”border-collapse: collapse; width: 100%;”>

Viden&amp;amp;amp;amp;amp;lt;/strong>FærdighederKompetencer

Har viden om hår, øjenomgivelser.

 

Kan anvende sin teoretiske viden i praksis ved behandling af vipper og bryn.Kan opsøge viden om, og vurdere nye behandlingsformer indenfor fagområdet vipper og bryn.Viden om relevante indholdsstoffer, produkter og remedier, samt arbejdsmiljø.Kan vurdere indholdsstoffer, produkter og remedier, samt anvende disse korrekt under hensyntagen til klient og arbejdsmiljø.Kan anvende forebyggende tiltag ved fysisk og psykisk arbejdsmiljø inden for eget fagområde.Viden om klinikdrift, GDPR og øvrig relevant lovgivning.  <span style=”font-weight: 400;”>Kan anvende viden om lovgivning, GDPR mm. i praksis.Kan anvende viden om klinikvejledning herunder klinikhygiejne, klinikmiljø, klientdata og klinikdrift

 

En uddannelse fra CliniCall Partner kan være springbrættet til din nye karriere ligesom du kan bygge på nuværende uddannelser og erfaringer for at øge dine kompetencer inden for skønhedsbranchen. Vi udvider løbende vores &lt;a href=”https://uddannelse.clinicall.dk/uddannelses-kategori/vipper-og-bryn”>uddannelsesprogram således du altid kan finde spændende uddannelser hos os.

Du kunne også være interesseret i...