Gellak Uddannelse

1.995,00 DKK

Gellak uddannelse

Uddannelsen er 100% online, du behøver derfor ikke møde op til undervisning. Du bliver logget ind i vores studiesystem straks efter dit køb. Her får du en erfaren underviser gennem hele dit forløb. Underviseren følger dig, og i lærer hurtigt hinanden at kende. Du er derfor aldrig overladt til dig selv, men kan kontakte din underviser ved det mindste spørgsmål. Det er også din underviser som giver dig personlig feedback på dine opgaver.

Varenummer (SKU): UDGL-01 Kategorier: ,

Beskrivelse

 

 

Gellak uddannelse online

Hos CliniCall Partner ønsker vi at tilbyde den bedste gellak uddannelse online. Hvor vi yder en service i top, og er til rådighed for dig, når du har brug for det.

Hos CliniCall Partner stiller vi ikke krav om specifikke deadlines, udløbsdatoer m.m. Vi ønsker blot at du holder dig løbende studieaktiv i det tempo som passer til dig. Det betyder at der ikke tillægges forlængelsesgebyrer, pausegebyr m.m. Din pris er fast.

Det er vigtigt for os at alle har mulighed for at tage uddannelse, uanset uddannelsesbaggrund, hvor i landet man bor og hvor mange timer man har til rådighed for at studere. Hos os bliver dit studieforløb tilrettelagt, så det passer til lige nøjagtig din situation.

Højt niveau

Denne uddannelse har et meget højt fagligt niveau, så vi sikrer du er helt tryg og klar til at udføre Gellak behandlinger når du er færdig. Vi holder hvert år i november en negle meet’n’geek dag, hvor både uddannede og studerende deltager, for at sparre med hinanden, udveksle ideer og erfaring. Og vi stiller vores materialer til rådighed, hvis man har lyst til at prøve kræfter med dem, og vi står til rådighed med tips og tricks, hvis. Det er underordnet hvilket brand man arbejder med. Eventet er åbent for alle der arbejder med kunstige negle. Du finder det her: Negle Meet’n’Geek

Gellak uddannelse med fysisk fremmøde

Har du brug for fysisk støtte og hjælp på din negleuddannelse, så afholder vi hver måned træningsdage på fastlagte datoer, hvor du helt gratis kan tilmelde dig. Vi skal blot vide hvilket tidsrum du gerne vil have hjælp, og hvad du gerne vil have hjælp til, så vi kan sørge for at der er klar til du kan øve dig.
Du er velkommen til at benytte lige så mange træningsdage, som du har behov for – det handler om at du skal være helt tryg ved de behandlinger du udfører. Vores mål er at tilbyde individuel undervisning,

Gellak uddannelse online

Er du nysgerrig på at se om gellak uddannelse online er noget for dig, så har du mulighed for at få et indblik heri via vores gratis prøvestudier. Her kan du se et udsnit af opbygningen af det online klasseværelse, du kan teste sværhedsgraden af opgaverne m.m. DU finder desuden en oversigt på dit elevkit her: Elevkit – Gellak

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.

Når du køber adgang til en uddannelse eller et modul kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

Når du har fået adgang til dit studie eller dit modul, anbefaler vi at du kigger alt dit materiale, opgaver m.m. igennem og danner dig et indtryk af, hvordan du kan strukturere din studietid på bedste vis.  I dit online klasse eller modul finder du en detaljeret læringsplan, som fortæller præcis, hvilke emner og opgaver der skal laves, samt hvor meget tid det forventes at du skal sætte af. Denne tid er dog beregnet ud fra et gennemsnit, og er derfor kun være vejledende. Nogle læser hurtigt og andre lidt langsommere og du gennemfører studiet i det tempo der passer til dig og dit liv.

Optagelseskrav

For at tage uddannelse hos CliniCall Partner er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

 • Du skal have gennemført foregående modul eller tilsvarende
 • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
 • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet og skriveprogrammer
 • Du skal have adgang til kamera (fx. på en smartphone) og scanner (dette findes i mange smartphones)
 • Du skal selv skaffe øvemodeller til de behandlinger du skal øve under dit uddannelsesforløb
 • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.

Pris

Uddannelsens pris: kr. 1.995,-

Prisen inkluderer:

 • Elevkit der indeholder produkter til dine øvebehandlinger som sendes direkte til dig
 • E-bogen “Gellak” af CliniCall Partner
 • Adgang til læringsplan og alt i dit studie helt fra start
 • Adgang til vores store videobibliotek med guides til alle behandlinger
 • Hjælp fra din underviser via telefon, mail og videomøde – lige når det passer dig
 • Praktisk og skriftlig eksamen som foregår online
 • Uddannelsesbevis som tilsendes til dig efter endt eksamen

Vi sørger for at du har alle de ting til rådighed som du har brug for under din gellak uddannelse, men skulle du få lyst til at udvide sortimentet og øve yderligere behandlinger, så har du mulighed for at handle i vores webshop til engrospris under dit uddannelsesforløb.

Skulle du have behov for finansiering af din gellak uddannelse, så har vi hos CliniCall Partner en samarbejdsaftale med SparXpres. Her har du mulighed for, på favorable vilkår, at få finansieret din drømmeuddannelse.

Øvrige omkostninger:
Du kan under din uddannelse få brug for almindelige artikler fra husholdningen såsom kleenex, et lille håndklæde eller lignende.

Produkter

Når du køber adgang til dette modul / kursus / uddannelse er der en række produkter inkluderet i prisen.
produkterne skal du bruge når du skal øve dine praktiske behandlinger.

Der følger følgende med, som sendes til en pakkeboks nær dig:

 • cuticle remover
 • cleaner
 • primer
 • negle olie
 • gellak top coat 15 ml.
 • gellak base coat 15 ml.
 • fabulous red
 • crystal white
 • nail wipes
 • buffer grit 100/100
 • fil grit 120/180
 • rosenpind 10 stk
 • LED lampe

 

Husk at du altid er velkommen til at benytte dig af vores GRATIS træningsdage, hvis du gerne vil øve behandlingerne med fysisk tilstedeværelse i vores lokaler.

Pensum & materialer

Vi har fået fremstillet et helt specifikt pensum til denne uddannelse. Således sikrer vi at du får al den information som du lige netop har brug for under din uddannelse, og vi sikrer samtidig at du ikke studerer en masse teori blot for teorien skyld. Al den teori du gennemgår i dit studie har en meget høj faglig relevans, og tager hele vejen udgangspunkt i at du skal kunne bruge din viden i praksis.

Pensummet finder du til fri download når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdtaeringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Gellak – CliniCall Partner

 

 

Nogle moduler er teoretiske og indeholder ikke øveprodukter, hvorimod andre indeholder et såkaldt elevkit. Et elevkit sendes direkte til din adresse, som du angiver ved køb af uddannelse.

Du kan se hvad dit elevkit indeholder her: Elevkit

Opbygning

Alle vores uddannelser er opbygget således at du først bygger på din teoretiske viden, for herefter at øve din praktiske teori og praktiske behandlinger. Til sidst så afsluttes med emnet “Klinikken” hvor du får indblik i lovgivning omkring behandlinger, GDPR og alt andet du skal vide for at arbejde professionelt med din uddannelse. Materialet kan bestå af læsning, se video, følge guides, små praktiske reflektionsopgaver, praktiske deløvelser, øve hele behandlinger, små tests, skriftlige afleveringer, skriftlige reflektionsopgaver og en portfolioopgave, der viser din udvikling under uddannelsen. Du kan desuden tilmelde dig vores gratis træningsdage i vores lokaler i Aalborg.

Disse tre overordnede emner forbereder dig på din afsluttende eksamen.

 • Basal viden
  Her øver du al den teoretiske viden, som danner grundlag for dine praktiske behandlinger. Det er viden om relevant anatomi, fysiologi, sygdomslære m.m. I dette emne kommer du også ind på ting som produktkemi og produktlære, relevante lægemidler m.m.
 • Behandling
  I behandlingsdelen skal du til at tage hul på det med at udføre behandling i praksis. Du har fået tilsendt et elevkit ved tilmelding til din uddannelse eller ved køb af det praktiske modul, og det er disse produkter du skal bruge til at øve med. Først øves delelementer af uddannelsens praktiske behandlinger, hvor du får en super god indsigt og rutine i hvert element. Forud for hver praktiske øve-element gennemgår du elementet teoretisk. Til øve-elementerne findes skriftlig vejledning, samt videoguides, og du skal efterfølgende rapportere til din underviser. Først når rutinerne for delelementerne er på plads, skal du begynde at øve hele behandlinger. Her skal der i stor stil dokumenteres med både skrift, billeder og evt. videosekvenser, således din underviser kan give dig en grundig og konstruktiv feedback.
 • Klinikken
  Når du uddanner dig indenfor skønhedsbranchen, så er der ting du skal kende til foruden baggrundsteori og behandlingspraksis. Du skal også have kendskab til relevant lovgivning, arbejdsmiljø, klinikhygiejne m.m. uanset hvilken af vores uddannelser du ønsker at gennemføre.
 • Eksamen
  Du skal afslutningsvis gennemføre både en skriftlig og en praktisk eksamen. Den skriftlige eksamen gennemføres online, og tager udgangspunkt i al den teori du er stødt på undervejs i dit studie. Du får rig mulighed for at teste din teoretiske paratviden løbende og op til eksamen. Til den praktiske eksamen skal du gennemføre en behandling på en model, mens din underviser ser med over videokald /livestreaming. Efter endt/bestået eksamen får du tilsendt et eksamensbevis.

Træningsdage

Hos CliniCall Partner har du mulighed for at supplere dine online studier med praktiske øvelser i vores lokaler. Vi tilbyder en træningsdag hver måned i tidsrummet 9-15, med undtagelse af sommer- og juleferien.

Hvis du gerne vil øve nogle af dine praktiske behandlinger under tæt vejledning fra din underviser i vores lokaler, så er du hjerteligt velkommen.  Om det er kunstige negle, ansigtsbehandling, vipper og bryn osv. er underordnet.

At benytte vores træningsdage koster ikke noget – det er blot en ekstra service til dig. 

Vi vil gerne at du melder dig til senest 2 dage før, så vi kan nå at stille udstyret klar til dig, og sørge for du får en god oplevelse med dine praktiske øvelser. Vi aftaler her hvad det er du ønsker at øve, hvilket tidspunkt du forvente at komme, og hvornår du forventer at tage afsted igen osv.

Du finder datoerne for træningsdagene her.

Har du lyst til at supplere din online og praktiske undervisning med endnu mere viden, så er du altid velkommen til at deltage i vores workshop, som altid finder sted dagen før en træningsdag. Dem finder du mere om herWorkshops

Læringsplan & indhold

Du finder her et overblik over indholdet på uddannelsen:
Fagemne Studieindhold Antal lektioner*
Velkomst Videoundervisning og læsning 0,3
Pensum og opgaver Videoundervisning, læsning og forberedelse 0,5
Introduktion til gellak Læsning og forberedelse 1,1
Håndens knogler Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2
Håndens muskler Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 4,6
Huden Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 8,6
Neglens anatomi Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 4,1
Lidelser i hud og negle Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 5,9
Basal lægemiddellære Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 4,6
Basal kemi for neglebehandlere Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 8,1
Produktlære og basale negleprodukter Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 5,0
Basalt værktøj og remedier Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,7
Kontraindikationer Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2
Neglens form Læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 2,3
Fileteknik Læsning, skriftlige opgaver og forberedelse 2,4
Analyse af hud og negle (inkl afs. om øvemodeller) Læsning, skriftlige opgaver, tests og forberedelse 2,7
Basal neglepleje Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 12,5
PREP af negle Videoundervisning, læsning, praktiske opgaver og forberedelse 10,8
Påføring af gellak Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 18,0
Aftagning af gellak Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 11,3
Fornyelse af gellak Læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 11,1
Franske negle Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 7,8
Gellak efterbehandling og neglepleje Læsning, praktiske opgaver og forberedelse 3,3
Kundeservice Læsning, skriftlige opgaver og forberedelse 3,3
Fejlfinding Læsning 1,8
Portfolioopgave Læsning, skriftlige opgaver og forberedelse 10,7
Gennemsnitligt tidsforbrug for uddannelsen 150,9
*en lektion er svarende til 45 minutter

Eksamen

Vores uddannelser afsluttes med en eksamen, hvor du får mulighed for at vise den faglighed og det håndværk du har tillært dig under din uddannelse.

Der er først en skriftlig eksamen som består af multiple choice opgave. Her skal du svare på spørgsmål som du løbende har gennemgået under dit uddannelsesforløb, og du vil få nogle svarmuligheder at vælge imellem. Denne eksamen udføres fra eget hjem, og foregår online på et selvvalgt tidspunkt.

Når din skriftlige eksamen er i hus, bliver du godkendt til den praktiske eksamen. Tidspunktet for den praktiske eksamen aftales med os, og udføres indenfor 14 dage fra du modtager mailbekræftelse fra os. Du får tildelt en praktisk behandling, som skal opfylde en række kriterier, og du skal her selv booke en model, som du finder passende, for at kunne imødekomme kravene til opgaven.

Til selve den praktiske eksamen skal du via videokald vise din behandling, fortælle løbende hvad du gør og hvorfor, og vi snakker frem og tilbage med dig, som en afslappet dialog. Det er en god ide at alliere sig med en teknisk medhjælper som du er tryg ved, der kan styre telefonen med videokaldet, zoome ind/ud, skrue op og ned for lyd mm, så du har fuld fokus på din behandling.

Husk eksamen ikke handler om at finde fejl – det handler om at se din faglige udvikling. Og den er ofte meget større end man selv mærker!

Læs mere om eksamen her

Læringsudbytte & Karriere

 

Viden Færdigheder Kompetencer
Viden om relevant anatomi, fysiologi og sygdomslære Udføre hånd- og negleanalyse og vurdere observationer og kontraindikationer Vurdere og udføre basal neglepleje
Viden om relevante lægemidler, produkt kemi og forståelsen heraf Holde et højt hygiejnisk niveau i såvel klinik, som personligt og ift. kunder Udføre klassiske gellak behandlinger, fransk manicure med gellak, samt mindre negledekorationer
Viden om produktlære og værktøjer for neglebehandlere, samt remedier og apparatur Yde tilbyde et højt serviceniveau, under samtidig afpasning med det psykiske arbejdsmiljø Vejlede og rådgive omkring hud og negle, samt pleje heraf

 

Med en gellak uddannelse kan du udføre professionelle negle behandlinger og vejlede omkring pleje af hud og negle. Således kan din gellak uddannelse fungere som supplement til tidligere uddannelser indenfor skønhed. Eller du kan benytte din gellak udannelse som startskuddet til en helt ny karriere.

Du kunne også være interesseret i...