Gratis Dibi Milano Produktlære Kursus

0,00 DKK

Dette kursus er forbeholdt forhandlere af Dibi Milano hudpleje serier.

Dibi Milano er kendt for deres effektive og klinisk dokumenterede produkter. Ligeledes er Dibi Milano også specialiseret i maskiner til hudanalyse og behandling.

Alle behandlinger er designet til at kunne behandle hvert sit område og behandle målrettet på de hudproblemer der måtte være for den eksakte hudtilstand og hudtype.

Er du interesseret i dette lærerige kursus, er du hjertelig velkommen til at kontakte os på mail: info@clinicall.dk eller på telefon: +45 4245 8855

 

Varenummer (SKU): UDPL-01 Kategori:

Beskrivelse

Online kursus

I det online kursus får du en grundig og detaljeret gennemgang af alle hudpleje serierne fra det italienske brand, Dibi Milano. Dibi Milano består af 12 hudpleje serier, så der altid kan findes produkter og serier til den aktuelle hudtype. Du vil i dette kursus få et grundigt kendskab til brandet, dels ved læsning, og dels ved små billeder og videoer, samt små tests. Når du har afsluttet kurset, sendes et flot diplom til dig. For at sikre den høje kvalitet af behandlinger laves der et årligt Brush Up, når du nærmer dig tiden hvor der er gået et år, bliver du kontaktet, og du vil herefter modtage et nyt diplom.

Master Class

Master Class er for dem der køber en af vores opstartspakker. Ved Master Class kommer vi ud i egen klinik og underviser, vi underviser op til 4 ansatte samtidig. Der øves på modeller, og gives råd og vejledning undervejs. For at sikre den høje kvalitet af behandlinger laves der et årligt Brush Up, så kvaliteten af behandlingerne vedligeholdes. Når du nærmer dig et år siden din Master Class undervisning, bliver du kontaktet for at aftale en individuel tid for Brush Up. Du inviteres til en samtale om, hvordan det går med behandlingerne og fremviser herefter en behandling i praksis via videomødet. Ifm. med Brush Up, får du tilsendt et bevis herfor.

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.

Når du bestiller adgang til et gratis kursus kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

For at kunne deltage i vores gratis kurser skal du først godkendes som forhandler af mærket.
Det bliver du ved at ansøge om forhandlerstatus her:

Ansøg B2B forhandler

Pensum & materialer

Pensummet finder du når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdateringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet, hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Dibi Milano Produktkatalog 2023 – CliniCall Partner

Læringsplan & indhold

Du finder her et overblik over indholdet på uddannelsen:
Fagemne Studieindhold Antal lektioner*
Face Perfection Læsning, videoundervisning, behandlingsvejledning og test 1,25
Hydra Perfection Læsning, behandlingsvejledning og test 1,0
Calm Perfection Læsning, behandlingsvejledning og test 1,0
White Science Læsning, videoundervisning, behandlingsvejledning og test 1,25
Procellular 365 Læsning, behandlingsvejledning og test 1,0
Pure Equalizer Læsning, videoundervisning, behandlingsvejledning og test 1,25
Acid Infusion Læsning, behandlingsvejledning og test 1,0
Prodigio Læsning, behandlingsvejledning og test 1,0
The Gold Læsning, videoundervisning, behandlingsvejledning og test 1,25
Lift Creator Læsning, behandlingsvejledning og test 1,0
FIller Code Læsning, videoundervisning, behandlingsvejledning og test 1,25
Age Method Læsning, videoundervisning, behandlingsvejledning og test 1,25
Defence Solution Læsning, behandlingsvejledning og test 1,0
*en lektion er svarende til 45 minutter

Pris

Uddannelsens pris: kr. 0,- når du registreres som forhandler hos CliniCall Partner

Prisen inkluderer delatgerbevis.

Øvrige omkostninger: Der er ikke øvrige udgifter til denne uddannelse

Dibi Milano som brand

Dibi Milano er kendt for deres effektive og klinisk dokumenterede produkter. Ligeledes er Dibi Milano også specialiseret i maskiner til hudanalyse og behandling.

Videnskabelige metoder
Ved at gå videnskabeligt til værks, giver det mulighed for objektivt at vurdere på de æstetiske behandlinger og definere en behandlingsstrategi der garanterer kliniske, hurtige og fuldstændigt stabile resultater.

Research og udvikling
Dibi Milanos laboratorier sætter hver dag en ære i at forberede avancerede kosmetiske formularer, og udvikle udstyr til professionelle behandlere, med en banebrydende teknologi. Alt med en høj grad af nytænkning.

Banebrydende teknologi
Den powerfulde synergi af den mest avancerede skønhedsteknologi, og resultaterne af konstant innovation indenfor skønhed og æstetik, er garanti  for optimale og sikre behandlinger.

Resultatskabende produkter
Takket være et højt indhold af aktive ingredienser som er implementeret via banebrydende teknologi, er alle produkterne udviklet under strenge kliniske krav for at sikre produkterne effektivitet og kvalitet.

Specialiserede behandlinger
Alle behandlinger er designet til at kunne behandle hvert sit område og behandle målrettet på de hudproblemer der måtte være for den eksakte hudtilstand og hudtype.

Klinisk dokumenterede resultater
Samarbejdet med Dermocosmetic Research Institutes garanterer kvalitet, sikkerhed og den bedste effektivitet og performance fra produkterne.

Løbende behandlingstræning og opdatering
Alle DIBI Milano forhandlere og deres behandlere gennemgår løbende træningsseminarer. Her gennemgåes den korrekte udførsel af special-behandlingerne, produkter og teknologien bag dem, således man sikrer behandlerne har de højeste kvalifikationer.

Optagelseskrav

For at kunne tilmeldes DIBI Milano gratis produktlærekursus er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

  • Du skal godkendes som forhandler af DIBI Milano produkter. Kontakt gerne Mette på +45 42458855 så vil hun guide dig
  • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
  • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet
  • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.