Acrylic Gel Uddannelse

2.495,00 DKK

Holdbare acryl gel negle med Acrylic Gel uddannelse

Ønsker du at lave holdbare acryl gel negle, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder den absolut bedste acrylic gel uddannelse, hvor vi som uddannelsessted yder et højt serviceniveau. Vi er til rådighed for dig gennem hele din acrylic gel uddannelse – lige når du har brug for det.

For os er det vigtigt at alle har mulighed for at gennemføre uddannelser. Uanset hvilken baggrund man har, hvor man bor og eller hvor meget man kan studere hver uge.

Dit studieforløb bliver tilrettelagt, så det passer til lige nøjagtig din situation.

Prøvestudie

Har du lyst til at se mere om vores acrylic gel uddannelse og hvordan du lærer at lave holdbare acryl gel negle, så er du velkommen til at teste vores gratis prøvestudier. Her får du indblik i en lille del af det online klasseværelse på vores acrylic gel uddannelse. Du kan afprøve sværhedsgraden af opgaverne, se opbygningen m.m.

 

Varenummer (SKU): UDAG-01 Kategori:

Beskrivelse

Holdbare acryl gel negle med Acrylic Gel uddannelse

Lær at lave smukke og holdbare acryl gel negle med acrylic gel uddannelse i kunstige negle!

Hos CliniCall Partner ønsker vi at tilbyde den bedste acrylic gel uddannelse. Vi yder en service i top, og vi er til rådighed for dig, når du har brug for det. Det betyder, når du er færdig hos os, har du en uddannelse du er helt tryg ved.

Hos CliniCall Partner stiller vi ikke krav om specifikke deadlines, udløbsdatoer m.m. Vi ønsker blot at du holder dig løbende studieaktiv i det tempo som passer til dig.

Det betyder at der ikke tillægges forlængelsesgebyrer, pausegebyr m.m. Din pris er fast.

Det er vigtigt for os at alle har mulighed for at tage uddannelse. Uanset uddannelsesbaggrund, hvor i landet man bor og hvor mange timer man har til rådighed for at studere.

Hos os bliver dit studieforløb tilrettelagt, så det passer til lige nøjagtig din situation.

Højt niveau

Denne uddannelse har et meget højt fagligt niveau. Derved sikrer vi du er helt tryg og klar til at udføre acrylic gel behandlinger når du er færdig.

Acrylic Gel

Er du nysgerrig på at se om uddannelsen er noget for dig, så har du mulighed for at få et indblik heri via vores gratis prøvestudier. Her kan du se et udsnit af opbygningen af det online klasseværelse, du kan teste sværhedsgraden af opgaverne m.m.

Lav holdbare acryl gel negle med vores elevkit

Når du køber adgang til at lære at lave holdbare acryl gel negle med acrylic gel uddannelse, får du tilsendt et elevkit til brug for de praktiske øvebehandlinger. Øvebehandlingerne dokumenteres nøje og indsendes til din underviser, således du altid kan få feedback og vejledning til at blive den absolut bedste. Du kan her se hvad de følger med i dit elevkit, når du vælger at tage din acrylic gel uddannelse gennem CliniCall Partner.

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.

Når du køber adgang til en uddannelse eller et modul kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

Når du har fået adgang til dit studie eller dit modul, anbefaler vi at du kigger alt dit materiale, opgaver m.m. igennem og danner dig et indtryk af, hvordan du kan strukturere din studietid på bedste vis.  I dit online klasse eller modul finder du en detaljeret læringsplan, som fortæller præcis, hvilke emner og opgaver der skal laves, samt hvor meget tid det forventes at du skal sætte af. Denne tid er dog beregnet ud fra et gennemsnit, og er derfor kun være vejledende. Nogle læser hurtigt og andre lidt langsommere og du gennemfører studiet i det tempo der passer til dig og dit liv.

Optagelseskrav

For at tage uddannelse hos CliniCall Partner er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

 • Du skal have gennemført foregående modul eller tilsvarende
 • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
 • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet og skriveprogrammer
 • Du skal have adgang til kamera (fx. på en smartphone) og scanner (dette findes i mange smartphones)
 • Du skal selv skaffe øvemodeller til de behandlinger du skal øve under dit uddannelsesforløb
 • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.

Pris

Uddannelsens pris: kr. 2.495,-

Prisen inkluderer:

 • Elevkit som sendes direkte dig dig, med alle de produkter du skal bruge til dine øvebehandlinger
 • E-bogen “Acrylic Gel” af CliniCall Partner
 • Fri adgang til hele dit studie og læringsplan helt fra start
 • Stort videobibliotek med guides til alle basis og acrylic gel negle behandlinger
 • Fri adgang til hjælp fra din underviser via telefon, mail og videomøde
 • Eksamen online, både skriftlig og praktisk
 • Uddannelsesbevis som du får tilsendt efter bestået eksamen

De ting som du skal bruge under din uddannelse i acrylic gel, sørger vi for. Skulle du få lyst til at øve yderligere behandlinger og dermed udvide dit sortiment, så kan du, under dit studieforløb, handle i vores professionelle webshop til engrospris.

Har du evt. behov for finansiering af din acrylic gel uddannelse, så har du mulighed for at få finansieret din uddannelse på favorable vilkår gennem SparXpres, som er CliniCall Partners samarbejdspartner.

Øvrige omkostninger:
Du kan under din uddannelse få brug for almindelige artikler fra husholdningen såsom kleenex, et lille håndklæde eller lignende.

Mesterlære
Du har mulighed for at aftale et såkaldt mesterlæreforløb med en virksomhed. Typisk vil det så være virksomheden, der betaler din uddannelse direkte til os, og du vil så blive ansat som elev i klinikken.
Hvis du skal ansættes som elev i en virksomhed, vil du og virksomheden indbyrdes udarbejde en kontrakt med de aftaler i gør jer. Virksomheden køber adgang til vores uddannelser til dig, hvor vi forestår al teori, oplærer dig i praksis, du har mulighed for at deltage i vores træningsdage, vi sørger for eksamen m.m.

Produkter

Når du køber adgang til dette modul / kursus / uddannelse er der en række produkter inkluderet i prisen.
produkterne skal du bruge når du skal øve dine praktiske behandlinger.

Der følger følgende med, som sendes til en pakkeboks nær dig:

 • cuticle remover
 • cleaner
 • primer
 • negle olie
 • seal gel
 • ultra white Acrylic Gel
 • clear Acrylic Gel
 • dappenglas
 • dobbelt gelé pensel
 • negle lim
 • negleforme
 • tipper
 • nail wipes
 • buffer grit 100/100
 • fil grit 120/180
 • rosenpinde
 • LED lampe

Husk at du altid er velkommen til at benytte dig af vores GRATIS træningsdage, hvis du gerne vil øve behandlingerne med fysisk tilstedeværelse i vores lokaler.

Pensum & materialer

Vi har fået fremstillet et helt specifikt pensum til denne uddannelse. Således sikrer vi at du får al den information som du lige netop har brug for under din uddannelse, og vi sikrer samtidig at du ikke studerer en masse teori blot for teorien skyld. Al den teori du gennemgår i dit studie har en meget høj faglig relevans, og tager hele vejen udgangspunkt i at du skal kunne bruge din viden i praksis.

Pensummet finder du til fri download når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdtaeringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Acrylic Gel – CliniCall Partner

 

 

Nogle moduler er teoretiske og indeholder ikke øveprodukter, hvorimod andre indeholder et såkaldt elevkit. Et elevkit sendes direkte til din adresse, som du angiver ved køb af uddannelse.

Du kan se hvad dit elevkit indeholder her: Elevkit

Opbygning

Alle vores uddannelser er opbygget således at du først bygger på din teoretiske viden, for herefter at øve din praktiske teori og praktiske behandlinger. Til sidst så afsluttes med emnet “Klinikken” hvor du får indblik i lovgivning omkring behandlinger, GDPR og alt andet du skal vide for at arbejde professionelt med din uddannelse. Materialet kan bestå af læsning, se video, følge guides, små praktiske reflektionsopgaver, praktiske deløvelser, øve hele behandlinger, små tests, skriftlige afleveringer, skriftlige reflektionsopgaver og en portfolioopgave, der viser din udvikling under uddannelsen. Du kan desuden tilmelde dig vores gratis træningsdage i vores lokaler i Aalborg.

Disse tre overordnede emner forbereder dig på din afsluttende eksamen.

 • Basal viden
  Her øver du al den teoretiske viden, som danner grundlag for dine praktiske behandlinger. Det er viden om relevant anatomi, fysiologi, sygdomslære m.m. I dette emne kommer du også ind på ting som produktkemi og produktlære, relevante lægemidler m.m.
 • Behandling
  I behandlingsdelen skal du til at tage hul på det med at udføre behandling i praksis. Du har fået tilsendt et elevkit ved tilmelding til din uddannelse eller ved køb af det praktiske modul, og det er disse produkter du skal bruge til at øve med. Først øves delelementer af uddannelsens praktiske behandlinger, hvor du får en super god indsigt og rutine i hvert element. Forud for hver praktiske øve-element gennemgår du elementet teoretisk. Til øve-elementerne findes skriftlig vejledning, samt videoguides, og du skal efterfølgende rapportere til din underviser. Først når rutinerne for delelementerne er på plads, skal du begynde at øve hele behandlinger. Her skal der i stor stil dokumenteres med både skrift, billeder og evt. videosekvenser, således din underviser kan give dig en grundig og konstruktiv feedback.
 • Klinikken
  Når du uddanner dig indenfor skønhedsbranchen, så er der ting du skal kende til foruden baggrundsteori og behandlingspraksis. Du skal også have kendskab til relevant lovgivning, arbejdsmiljø, klinikhygiejne m.m. uanset hvilken af vores uddannelser du ønsker at gennemføre.
 • Eksamen
  Du skal afslutningsvis gennemføre både en skriftlig og en praktisk eksamen. Den skriftlige eksamen gennemføres online, og tager udgangspunkt i al den teori du er stødt på undervejs i dit studie. Du får rig mulighed for at teste din teoretiske paratviden løbende og op til eksamen. Til den praktiske eksamen skal du gennemføre en behandling på en model, mens din underviser ser med over videokald /livestreaming. Efter endt/bestået eksamen får du tilsendt et eksamensbevis.

Træningsdage

Hos CliniCall Partner har du mulighed for at supplere dine online studier med praktiske øvelser i vores lokaler. Vi tilbyder en træningsdag hver måned i tidsrummet 9-15, med undtagelse af sommer- og juleferien.

Hvis du gerne vil øve nogle af dine praktiske behandlinger under tæt vejledning fra din underviser i vores lokaler, så er du hjerteligt velkommen.  Om det er kunstige negle, ansigtsbehandling, vipper og bryn osv. er underordnet.

At benytte vores træningsdage koster ikke noget – det er blot en ekstra service til dig. 

Vi vil gerne at du melder dig til senest 2 dage før, så vi kan nå at stille udstyret klar til dig, og sørge for du får en god oplevelse med dine praktiske øvelser. Vi aftaler her hvad det er du ønsker at øve, hvilket tidspunkt du forvente at komme, og hvornår du forventer at tage afsted igen osv.

Du finder datoerne for træningsdagene her.

Har du lyst til at supplere din online og praktiske undervisning med endnu mere viden, så er du altid velkommen til at deltage i vores workshop, som altid finder sted dagen før en træningsdag. Dem finder du mere om herWorkshops

Læringsplan & indhold

Du finder her et overblik over indholdet på uddannelsen:
Fagemne Studieindhold Antal lektioner*
Velkomst Videoundervisning og læsning 0,3
Pensum og opgaver Videoundervisning, læsning og forberedelse 0,5
Introduktion til acrylic gel Læsning og forberedelse 1,1
Håndens knogler Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2
Håndens muskler Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 4,6
Huden Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 8,6
Neglens anatomi Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 4,2
Lidelser i hud og negle Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 5,9
Basal lægemiddellære Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 4,6
Basal kemi for neglebehandlere Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 8,1
Produktlære og basale negleprodukter Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 5,0
Basalt værktøj og remedier Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,7
Kontraindikationer Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 3,2
Neglens form Læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 2,3
Apex og C-kurve Læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 3,7
Fileteknik Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 4,4
Analyse af hud og negle (inkl afs. om øvemodeller) Læsning, skriftlige opgaver, tests og forberedelse 2,7
Basal neglepleje Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 12,5
PREP af negle Videoundervisning, læsning, praktiske opgaver og forberedelse 10,8
Påføring af acrylic gel på naturnegl Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 18,8
Forlængelse med form Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 12,6
Forlængelse med tipper Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 12,6
Aftagning af acrylic gel Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 10,3
Fornyelse af acrylic gel Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 11,7
Franske negle og babyboomers Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 17,6
Acrylic Gel efterbehandling og neglepleje Læsning, praktiske opgaver og forberedelse 3,3
Neglebidning Læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 12,4
Kundeservice Læsning, skriftlige opgaver og forberedelse 3,3
Fejlfinding Læsning 1,8
Portfolioopgave Læsning, skriftlige opgaver og forberedelse 10,7
Gennemsnitligt tidsforbrug for uddannelsen 204,5
*en lektion er svarende til 45 minutter

Læringsudbytte & Karriere

 

Viden Færdigheder Kompetencer
Viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære, som er relevant for neglebehandlere Udføre analyse af hænder og negle, samt vurdere observationer og kontraindikationer Udføre basal neglepleje og vurdere fund og tiltag løbende igennem behandlinger
Viden om basale lægemidler, produkt kemi og forståelsen heraf for neglebehandlere Holde en høj standard af hygiejne i klinik, såvel som personligt og ift. kunder og behandling samt yde et højt niveau af kundeservice, under samtidig tilpasning af det psykiske arbejdsmiljø Kan vejlede om og gennemføre neglebiderforløb i samarbejde med kunden samt vejlede og rådgive omkring efterbehandling, hud og negle, samt pleje heraf
Viden om remedier og apparatur, samt værktøjer og produkter for neglebehandlere Vurdere negleform, apex og c-kurver, samt benytte de anviste fileteknikker Kan lave forstærkninger af neglen, forlængelser med tip og form, fornyelse af acrylic gel negle, klassiske franske negle samt babyboomers

 

Med en acrylic gel uddannelse kan du udføre neglebehandlinger professionelt og får kompetencer til at vejlede i pleje af hænder og negle. Din acrylic gel uddannelse kan både fungere som supplement til øvrige uddannelser indenfor skønhed eller være springbrættet til en helt ny karriere. Med en acrylic gel uddannelse har du mulighed for at åbne egen neglesalon.

Du kunne også være interesseret i...