Klinikken

4.995,00 DKK

Kosmetolog og hudterapeut uddannelse via e-learning

Modulet handler om klinikken. Når man arbejder i en klinik som behandler kunder, er der mange ting man skal have styr på, foruden selve behandlingerne.

F.eks. hygiejne, hvor det er vigtigt med en god hygiejne i klinikken, hos dig og dine kunder.

Arbejdsmiljø, klientdata og klinikdrift samt journalføring fylder også i dette modul.

Glæd dig, det er spændende 🤗

 

Varenummer (SKU): HUD-06 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kosmetolog eller Hudterapeut uddannelse

Kosmetolog eller Hudterapeut uddannelse via e-learning

Du er nu nået til modul 6 – Flot!

Modulet handler om klinikken. Når man arbejder i en klinik som behandler kunder, er der mange ting man skal have styr på, foruden selve behandlingerne.

F.eks. hygiejne, arbejdsmiljø, klientdata og klinikdrift.

Der findes en række kosmetiske behandlinger som kun må udføres af sundhedsfagligt personale, med speciale i disse behandlinger. Men alt andet lige er det nogle meget
populære kosmetiske behandlinger. Mange hudplejeklinikker vælger da også at samarbejde med de kosmetiske klinikker, kosmetiske sygeplejersker m.m. for at tilbyde
denne ekstra service i deres klinik. Du findes her i modulet et kort overblik over de mest kendte behandlinger, og der kommer løbende nye til.

Kosmetolog og hudterapeut

Som kosmetolog eller hudterapeut, er det vigtigt at holde en god hygiejne, både personlig, ved
kunder og remedier, samt i klinikken generelt.

Klinikmiljø

Når man snakker om arbejdsmiljø er der en lang række faktorer man skal være opmærksom på. Der findes en en lang række “arbejdsmiljøvejvisere” på arbejdstilsynets hjemmeside.
Ved at gennemgå emnerne systematisk, bliver man opmærksom på
de mange faktorer som har betydning for klinikmiljøet, og man kan derved medvirke
til at forebygge fysiske arbejdsskader, stress m.m.

Regler for Kosmetologer og hudterapeuter

GDPR reglerne omfatter også dig der er kosmetolog eller hudterapeut, og den information du indsamler og opnår omkring dine kunder. Som behandler er det vigtigt at sætte sig ind i reglerne herom, da en overtrædelse kan medføre høje bøder.

Alt dette lærer du i dette modul.

 

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.

Når du køber adgang til en uddannelse eller et modul kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

Når du har fået adgang til dit studie eller dit modul, anbefaler vi at du kigger alt dit materiale, opgaver m.m. igennem og danner dig et indtryk af, hvordan du kan strukturere din studietid på bedste vis.  I dit online klasse eller modul finder du en detaljeret læringsplan, som fortæller præcis, hvilke emner og opgaver der skal laves, samt hvor meget tid det forventes at du skal sætte af. Denne tid er dog beregnet ud fra et gennemsnit, og er derfor kun være vejledende. Nogle læser hurtigt og andre lidt langsommere og du gennemfører studiet i det tempo der passer til dig og dit liv.

Pensum & materialer

Vi har fået fremstillet et helt specifikt pensum til denne uddannelse. Således sikrer vi at du får al den information som du lige netop har brug for under din uddannelse, og vi sikrer samtidig at du ikke studerer en masse teori blot for teorien skyld. Al den teori du gennemgår i dit studie har en meget høj faglig relevans, og tager hele vejen udgangspunkt i at du skal kunne bruge din viden i praksis.

Pensummet finder du til fri download når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdtaeringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Klinikken – CliniCall Partner

 

 

Nogle moduler er teoretiske og indeholder ikke øveprodukter, hvorimod andre indeholder et såkaldt elevkit. Et elevkit sendes direkte til din adresse, som du angiver ved køb af uddannelse.

Dette modul indeholder ikke et elevkit.

Læringsplan & indhold

Du finder her et overblik over indholdet på uddannelsen:
Fagemne Studieindhold Antal lektioner*
Vejledning Videoundervisning og læsning 0,5
Kosmetiske behandlinger Læsning, skriftlige opgaver, tests og forberedelse 4,2
Klinikvejledning (inkl. forretningsplan) Læsning, skriftlige opgaver, tests og forberedelse 17,2
Gennemsnitligt tidsforbrug for modulet 21,9
*en lektion er svarende til 45 minutter

Pris

Uddannelsens pris: kr. 4.995,-

Prisen inkluderer:

  • Fri adgang til hjælp og vejledning
  • Eksamensgebyr
  • Uddannelsesbevis
  • Pensum som du behøver

Øvrige omkostninger:
Ingen øvrige omkostninger.

Læringsudbytte

Viden Færdigheder Kompetencer
Har viden om velkendte kosmetiske behandlinger og lovgivning herom Kan anvende viden om kosmetiske behandlinger under klientvejledning
Kan opsøge viden om og vurdere nye behandlingsformer indenfor et afgrænset fagområde med afsæt i lovgivning om kosmetisk behandling
Har viden om fysisk og psykisk arbejdsmiljø Kan vurdere fysisk og psykisk arbejdsmiljø i klinikken og udføre passende tiltag Kan vurdere og anvende forebyggende tiltag ved fysisk og psykisk arbejdsmiljø
Har viden om klinikdrift og budgettering Kan anvende viden om klinikdrift og budgettering til opretholdelse af positiv kapital Kan vurdere og anvende prissætning, klientoptimering, kundeservice og salgsmetoder

 

Karriere

En uddannelse fra CliniCall Partner kan være springbrættet til din nye karriere ligesom du kan bygge på nuværende uddannelser og erfaringer for at øge dine kompetencer inden for skønhedsbranchen. Vi udvider løbende vores uddannelsesprogram således du altid kan finde spændende uddannelser hos os.

Optagelseskrav

For at tage uddannelse hos CliniCall Partner er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

  • Du skal have gennemført modul 1  – 5
  • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
  • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet og skriveprogrammer
  • Du skal have adgang til kamera (fx. på en smartphone) og scanner (dette findes i mange smartphones)
  • Du skal selv skaffe øvemodeller til de behandlinger du skal øve under dit uddannelsesforløb
  • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.

Du kunne også være interesseret i...