Behandling og forløb

4.995,00 DKK

I dette modul skal du lære om det at sammensætte behandlingsforløb som hudterapeut.

I hudterapi skal du lære både forløb som består af en række behandlinger, men også forløbet af selve ansigtsbehandlingen.

Du skal bl.a. tage stilling til de forskellige elementer i en ansigtsbehandling, produktvalg med udgangspunkt i din analyse af huden m.m. for at sammensætte den mest optimale behandling.

Du skal desuden udføre en række ansigtsbehandlinger i praksis, hvor du netop bruger din viden omkring hudens opbygning, produktkemi, behandlinger og forløb. Og der skal føres nøje journal over alle behandlinger.

Varenummer (SKU): HUD-05 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kosmetolog eller Hudterapeut uddannelse

Kosmetolog eller Hudterapeut uddannelse

Du er nu godt i gang med din kosmetolog eller hudterapeut uddannelse.

I dette modul skal du lære om det at sammensætte behandlingsforløb som kosmetolog eller hudterapeut. I hudterapi skal du lære både forløb som består af en række behandlinger, men også forløbet af selve ansigtsbehandlingen. Du skal bl.a. tage stilling til de forskellige elementer i en ansigtsbehandling, produktvalg med udgangspunkt i din analyse af huden, anamnese m.m. for at sammensætte den mest optimale behandling. Du skal desuden udføre en række spændende ansigtsbehandlinger i praksis, hvor du netop bruger din viden omkring hudens opbygning, produktkemi, behandlinger og forløb.

Vejledning til hjemmepleje

At kunne vejlede kunderne i hvilke produkter de bør anvende og hvordan,  indtil næste besøg hos kosmetologen eller hudterapeuten er en vigtig del af dit arbejde. Derfor skal du nu også tænke det ind i dit arbejde når du udfører behandlinger. Det lærer du i modulet, som er super spændende med mange behandlinger, hudanalyser, journalføringer og produktvalg. Du kan godt glæde dig!

Journalføring

I dette modul skal du også lære at journalføre dine behandlinger. Du lærer hvad der skal der skrives i en journal, og hvorfor, og ligeledes hvordan det gøres. Så dine behandlinger skal nu journalføres ud fra det du lærer. Du lærer vigtigheden af altid at have opdaterede journaler på dine kunder.

Tjeklister til kosmetolog eller hudterapeut

 

Når du tager uddannelsen til kosmetolog eller hudterapeut hos os, får du i vores pensum mange tjeklister, så det er nemt for dig når du skal til at udføre behandlinger. Du er velkommen til at printe dem, men du kan også have dem i dit pensum og have en tablet eller lignende til at være på dit bord når du behandler.

 

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.

Når du køber adgang til en uddannelse eller et modul kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

Når du har fået adgang til dit studie eller dit modul, anbefaler vi at du kigger alt dit materiale, opgaver m.m. igennem og danner dig et indtryk af, hvordan du kan strukturere din studietid på bedste vis.  I dit online klasse eller modul finder du en detaljeret læringsplan, som fortæller præcis, hvilke emner og opgaver der skal laves, samt hvor meget tid det forventes at du skal sætte af. Denne tid er dog beregnet ud fra et gennemsnit, og er derfor kun være vejledende. Nogle læser hurtigt og andre lidt langsommere og du gennemfører studiet i det tempo der passer til dig og dit liv.

Pensum & materialer

Vi har fået fremstillet et helt specifikt pensum til denne uddannelse. Således sikrer vi at du får al den information som du lige netop har brug for under din uddannelse, og vi sikrer samtidig at du ikke studerer en masse teori blot for teorien skyld. Al den teori du gennemgår i dit studie har en meget høj faglig relevans, og tager hele vejen udgangspunkt i at du skal kunne bruge din viden i praksis.

Pensummet finder du til fri download når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdtaeringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Behandlinger & forløb – CliniCall Partner

 

 

Nogle moduler er teoretiske og indeholder ikke øveprodukter, hvorimod andre indeholder et såkaldt elevkit. Et elevkit sendes direkte til din adresse, som du angiver ved køb af uddannelse.

Du skal i dette modul arbejde videre med de produkter du fik tilsendt allerede i modul 4.

Læringsplan & indhold

Du finder her et overblik over indholdet på uddannelsen:
Fagemne Studieindhold Antal lektioner*
Vejledning Videoundervisning og læsning 0,5
Behandlingstyper og forløb Videoundervisning, skriftlige opgaver og forberedelse 3,0
Behandlingsvejledninger Læsning, tests og forberedelse 7,3
Udførelse af praktiske behandlinger Læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 139,3
Gennemsnitligt tidsforbrug for modulet 150,1
*en lektion er svarende til 45 minutter

Pris

Uddannelsens pris: kr. 4.995,-

Prisen inkluderer:

  • Fri adgang til hjælp og vejledning
  • Eksamensgebyr
  • Uddannelsesbevis
  • Pensum som du behøver

Øvrige omkostninger:
Du kan under din uddannelse få brug for almindelige artikler fra husholdningen såsom vatrondeller, kleenex, et lille håndklæde eller lignende.

Læringsudbytte

Viden Færdigheder Kompetencer
Har viden om behandlingstyper indenfor et afgrænset fagområde Kan anvende viden om behandlingstyper i konkrete vurderinger
Kan strukturere specialiserede ansigtsbehandlinger til individuelle klienter
Har viden om opbygning og strukturering af behandlingsforløb Kan anvende viden om behandlingstyper  i strukturerede behandlingsforløb
Kan strukturere specialiserede behandlingsforløb med afsæt i den individuelle klient
Har viden om behandling strukturering af særlige behandlingstyper Kan vejlede om behandlingstyper og behandlingsforløb ud fra anamnese og observationer Kan vurdere og udføre rutinemæssige behandlinger, samt avancerede special ansigtsbehandlinger og forløb

 

Karriere

En uddannelse fra CliniCall Partner kan være springbrættet til din nye karriere ligesom du kan bygge på nuværende uddannelser og erfaringer for at øge dine kompetencer inden for skønhedsbranchen. Vi udvider løbende vores uddannelsesprogram således du altid kan finde spændende uddannelser hos os.

Optagelseskrav

For at tage uddannelse hos CliniCall Partner er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

  • Du skal have gennemført modul 1  – 4
  • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
  • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet og skriveprogrammer
  • Du skal have adgang til kamera (fx. på en smartphone) og scanner (dette findes i mange smartphones)
  • Du skal selv skaffe øvemodeller til de behandlinger du skal øve under dit uddannelsesforløb
  • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.

Du kunne også være interesseret i...