Hudanalyse

4.995,00 DKK

I dette modul tager du hul på det at skulle udføre ansigtsbehandlinger.

Du skal lære om de mange forskellige hudtyper og hudtilstande der findes, og derefter skal du lære, hvordan du udfører en grundig hudanalyse for at finde frem til hudens type, og vurdere hvilken tilstand den er i.

Når du har styr på den del, skal du lære at kombinere dine mange observationer med kundens egne observationer og historik, for at du kan sammensætte en behandling ud fra dit kendskab til ingredienser via modul 2, som tilgodeser hudens behov, og giver kunden den mest optimale oplevelse med pleje af huden.

Varenummer (SKU): HUD-03 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hudanalyse

Kosmetolog og hudterapeut via e-learning

Når du vælger at studere til kosmetolog eller hudterapeut via elearning hos CliniCall Partner, får du en meget grundig uddannelse. Uddannelsen er certificeret, og eksamineret og du modtager et flot diplom efter endt eksamen.

Ansigtsbehandling og hudpleje

For at kunne udføre en ansigtsbehandling som kosmetolog eller hudterapeut, er der mange elementer der skal læres. Og du vil støde på mange begreber som du skal lære at kende. Det er du nu kommet til her i modul 3. Der er mange udtryk der skal læres, men det hele giver god mening 🙂

Hudanalyse

For at være i stand til at udvælge de hudplejeprodukter som er mest givtige for huden, er det vigtigt at man har et godt kendskab til det at lave en hudanalyse. Her skal man være i stand til at lavet en samlet vurdering af hudtype, hudstilstand, obser-
vasion af anomalier m.m. Disse faktorer skal koordineres med kundens egne udsagn om huden, plejerutiner osv. Hvordan ens hud ser ud, føles og fungerer, afhænger af fordelingen af fugt og fedt  eller manglen på samme. Hvordan huden ældres igennem de forskellige faser i livet så som puberteten, graviditet eller overgangsalderen, er både afhængig af arveanlæg og indre hormonforandringer.

Hudtyper

Det er i dette modul du for alvor lærer de forskellige hudtyper at kende, og hvordan du kender forskel på dem, og ligeså hvordan de skal behandles. Ligeledes lærer du også hvornår det er tid til at henvise til en læge, eller du kan behandle. Her er det vigtigt at du er i stand til at lave vurderingen, så kunden får den rigtige vejledning hos dig.

 

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.

Når du køber adgang til en uddannelse eller et modul kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

Når du har fået adgang til dit studie eller dit modul, anbefaler vi at du kigger alt dit materiale, opgaver m.m. igennem og danner dig et indtryk af, hvordan du kan strukturere din studietid på bedste vis.  I dit online klasse eller modul finder du en detaljeret læringsplan, som fortæller præcis, hvilke emner og opgaver der skal laves, samt hvor meget tid det forventes at du skal sætte af. Denne tid er dog beregnet ud fra et gennemsnit, og er derfor kun være vejledende. Nogle læser hurtigt og andre lidt langsommere og du gennemfører studiet i det tempo der passer til dig og dit liv.

Pensum & materialer

Vi har fået fremstillet et helt specifikt pensum til denne uddannelse. Således sikrer vi at du får al den information som du lige netop har brug for under din uddannelse, og vi sikrer samtidig at du ikke studerer en masse teori blot for teorien skyld. Al den teori du gennemgår i dit studie har en meget høj faglig relevans, og tager hele vejen udgangspunkt i at du skal kunne bruge din viden i praksis.

Pensummet finder du til fri download når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdtaeringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Læren om hudanalyse – CliniCall Partner

 

 

Nogle moduler er teoretiske og indeholder ikke øveprodukter, hvorimod andre indeholder et såkaldt elevkit. Et elevkit sendes direkte til din adresse, som du angiver ved køb af uddannelse.

Dette modul indeholder ikke et elevkit.

Læringsplan & indhold

Du finder her et overblik over indholdet på uddannelsen:
Fagemne Studieindhold Antal lektioner*
Vejledning Videoundervisning og læsning 0,5
Hudtyper og tilstande Læsning, skriftlige opgaver, tests, praktiske opgaver og forberedelse 10,3
Hudanalyse Læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 2,8
Anamnese og observationer Læsning, skriftlige opgaver, tests og forberedelse 8,9
Gennemsnitligt tidsforbrug for modulet 22,5
*en lektion er svarende til 45 minutter

Pris

Uddannelsens pris: kr. 4.995,-

Prisen inkluderer:

  • Fri adgang til hjælp og vejledning
  • Eksamensgebyr
  • Uddannelsesbevis
  • Pensum som du behøver

Øvrige omkostninger:
Ingen øvrige omkostninger.

Læringsudbytte

Viden Færdigheder Kompetencer
Har viden om hudens typer og hudtilstande Kan anvende viden om hudtyper og hudtilstande i konkrete vurderinger Kan anvende sin viden til vurdering af konkrete behandlingsprodukter
Har viden om hudanalyse, herunder manuel og teknologisk Kan anvende viden om hudanalyse i strukturerede analyseforløb Kan udføre hudanalyse i praksis
Har kendskab til anamnese og observationer Kan formidle viden om hudtyper, hudtilstande samt analyse af subjektive og objektive fund Kan vurdere behandlingsbehov med afsæt i anamnese og observationer

Karriere

En uddannelse fra CliniCall Partner kan være springbrættet til din nye karriere ligesom du kan bygge på nuværende uddannelser og erfaringer for at øge dine kompetencer inden for skønhedsbranchen. Vi udvider løbende vores uddannelsesprogram således du altid kan finde spændende uddannelser hos os.

Optagelseskrav

For at tage uddannelse hos CliniCall Partner er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

  • Du skal have gennemført modul 1  og 2
  • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
  • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet og skriveprogrammer
  • Du skal have adgang til kamera (fx. på en smartphone) og scanner (dette findes i mange smartphones)
  • Du skal selv skaffe øvemodeller til de behandlinger du skal øve under dit uddannelsesforløb
  • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.

Du kunne også være interesseret i...