Introduktion til ansigtsbehandling

4.995,00 DKK

Du skal nu tage hul på det at udføre ansigtsbehandlinger i praksis.

Her i modulet gennemgår du de forskellige elementer i en ansigtsbehandling, lære hvorfor elementerne udføres, og hvorfor rækkefølgen af elementerne har betydning for behandlingens resultat.

Når din behandlingsteori er på plads skal du øve elementerne i praksis, og skal altså øve fx. afrens af ansigt til du har helt styr på det, inden du går videre til næste element.

Varenummer (SKU): HUD-04 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kosmetolog og Hudterapeut uddannelse

Kosmetolog og Hudterapeut

Uanset om du vil være kosmetolog eller hudterapeut, er det meget forskelligt hvor meget du har brug for at øve. Øvelse gør mester for at få elementet til at glide helt uden at skulle tænke over det. For nogle er det fint at øve 10 gange, andre har måske brug for at prøve det 50 gange. Vi har sendt produkter med så du kan øve dig. Skulle du alligevel tør for øveprodukter undervejs, så har du mulighed for at supplere op med produkter via vores webshop, og selvfølgelig til engrospris.

Hudtyper og tilstande

For at være i stand til at udvælge de hudplejeprodukter som er mest givtige for huden, er det vigtigt at du har et godt kendskab til det at lave en hudanalyse. Her skal du være i stand til at lavet en samlet vurdering af hudtype, hudstilstand, observation af anomalier m.m. Disse faktorer skal koordineres med kundens egne udsagn om huden, plejerutiner osv. Hvordan ens hud ser ud, føles og fungerer, afhænger af fordelingen af fugt og fedt eller manglen på samme. Hvordan huden ældres igennem de forskellige faser i livet så som puberteten, graviditet eller overgangsalderen, er både afhængig af arveanlæg og indre hormonforandringer.

Kosmetologens kundeservice

I modulet møder du også et emne som kundeservice og vejledning. Dette er en stor det af det at tilbyde ansigtsbehandlinger.

Når man arbejder som kosmetolog eller hudterapeut er det vigtigt med god kundeservice. De fleste  vender oftest tilbage hvis de føler sig trygge og godt behandlet, set og hørt. Hvordan du kan gøre dette, samt hvordan du kan vejlede dine kunder, lærer du også om i dette modul.

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.

Når du køber adgang til en uddannelse eller et modul kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

Når du har fået adgang til dit studie eller dit modul, anbefaler vi at du kigger alt dit materiale, opgaver m.m. igennem og danner dig et indtryk af, hvordan du kan strukturere din studietid på bedste vis.  I dit online klasse eller modul finder du en detaljeret læringsplan, som fortæller præcis, hvilke emner og opgaver der skal laves, samt hvor meget tid det forventes at du skal sætte af. Denne tid er dog beregnet ud fra et gennemsnit, og er derfor kun være vejledende. Nogle læser hurtigt og andre lidt langsommere og du gennemfører studiet i det tempo der passer til dig og dit liv.

Pensum & materialer

Vi har fået fremstillet et helt specifikt pensum til denne uddannelse. Således sikrer vi at du får al den information som du lige netop har brug for under din uddannelse, og vi sikrer samtidig at du ikke studerer en masse teori blot for teorien skyld. Al den teori du gennemgår i dit studie har en meget høj faglig relevans, og tager hele vejen udgangspunkt i at du skal kunne bruge din viden i praksis.

Pensummet finder du til fri download når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdtaeringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Introduktion til ansigtsbehandling – CliniCall Partner

 

 

Nogle moduler er teoretiske og indeholder ikke øveprodukter, hvorimod andre indeholder et såkaldt elevkit. Et elevkit sendes direkte til din adresse, som du angiver ved køb af uddannelse.

Du kan se hvad dit elevkit indeholder her: Elevkit

Læringsplan & indhold

Du finder her et overblik over indholdet på uddannelsen:
Fagemne Studieindhold Antal lektioner*
Vejledning Videoundervisning og læsning 0,5
Behandlingselementer Læsning, skriftlige opgaver, tests og forberedelse 2,7
Rens af huden Videoundervisning, læsning, praktiske opgaver og forberedelse 2,6
Peeling af huden Videoundervisning, læsning, praktiske opgaver og forberedelse 3,0
Damp af huden Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 4,3
Dybrens af huden Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 9,3
Massage Videoundervisning, læsning og forberedelse 1,2
Maske Videoundervisning, læsning, praktiske opgaver og forberedelse 4,4
Øjen- og dagcreme Videoundervisning, læsning, praktiske opgaver og forberedelse 3,0
Kundeservice og vejledning Læsning, skriftlige opgaver og forberedelse 5,6
Ansigtsmassage x 10 Videoundervisning, læsning, skriftlige opgaver, praktiske opgaver og forberedelse 14,7
Gennemsnitligt tidsforbrug for modulet 51,3
*en lektion er svarende til 45 minutter

Pris

Uddannelsens pris: kr. 4.995,-

Prisen inkluderer:

 • Elevkit med specialprodukter
 • Fri adgang til hjælp og vejledning
 • Eksamensgebyr
 • Uddannelsesbevis
 • Pensum som du behøver

Øvrige omkostninger:
Du kan under din uddannelse få brug for almindelige artikler fra husholdningen såsom vatrondeller, kleenex, et lille håndklæde eller lignende.

Læringsudbytte

Viden Færdigheder Kompetencer
Har viden om ansigtsbehandlingens struktur og opbygning Kan anvende viden om ansigtsbehandlingens struktur og opbygning i konkrete vurderinger Kan anvende sin viden til vurdering af konkrete behandlingsprocedurer
Har viden om ansigtsbehandlingens delelementer og deres formål Kan anvende viden om ansigtsbehandlingens delelementer og formål til vurdering af konkrete behandlingstiltag Kan udføre ansigtsmassage i praksis
Har viden om ansigtsmassagens opbygning og udførsel Kan vejlede om ansigtsbehandlingens delelementer, formål og produktvalg Kan udføre ansigtsbehandling i praksis

 

Karriere

En uddannelse fra CliniCall Partner kan være springbrættet til din nye karriere ligesom du kan bygge på nuværende uddannelser og erfaringer for at øge dine kompetencer inden for skønhedsbranchen. Vi udvider løbende vores uddannelsesprogram således du altid kan finde spændende uddannelser hos os.

Optagelseskrav

For at tage uddannelse hos CliniCall Partner er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

 • Du skal have gennemført modul 1  – 3.
 • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
 • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet og skriveprogrammer
 • Du skal have adgang til kamera (fx. på en smartphone) og scanner (dette findes i mange smartphones)
 • Du skal selv skaffe øvemodeller til de behandlinger du skal øve under dit uddannelsesforløb
 • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.

Du kunne også være interesseret i...