Hudterapeut Uddannelse

29.500,00 DKK

Hos CliniCall Partner ønsker vi at tilbyde den bedste uddannelse i hudterapi og i hudpleje, hvor vi yder den bedste service, og står til rådighed når du har brug for det.

Det ligger os meget på sinde at uddannelse skal være for alle – uanset tidligere erfaring, bopæl og familieliv. Hos os tilrettelægges dit uddannelsesforløb helt individuelt.

Vil du gerne se om vores online uddannelse til hudterapeut er noget for dig, så har du mulighed for helt gratis og anonymt at gå til vores gratis prøvestudier. Her har vi stillet lidt af de aktuelle opgaver som findes i studiet, til rådighed for dig, således du kan danne dig et indtryk af vore hudterapeut uddannelse, sværhedsgraden m.m.

Varenummer (SKU): UDHU-01 Kategori:

Beskrivelse

Kom i gang med din online uddannelse til hudterapeut

Online uddannelse til hudterapeut er også første step til dig der gerne vil være kosmetolog. Al undervisning foregår online, du skal derfor ikke møde op på skole på noget tidspunkt i din online uddannelse til hudterapeut.

Online uddannelse til hudterapeut eller kosmetolog uddannelse

Hos CliniCall Partner ønsker vi at tilbyde den bedste online uddannelse til hudterapeut /kosmetolog uddannelse, hvor vi yder en service i top, og vi er til rådighed for dig, når du har brug for det.

Hos CliniCall Partner stiller vi ikke krav om specifikke deadlines, udløbsdatoer m.m. Vi ønsker blot at du holder dig løbende studieaktiv i det tempo som passer til dig. Det betyder at der ikke tillægges forlængelsesgebyrer, pausegebyr m.m. Din pris er fast.

Det er vigtigt for os at alle har mulighed for at tage uddannelse, uanset uddannelsesbaggrund, hvor i landet man bor og hvor mange timer man har til rådighed for at studere. Hos os bliver dit studieforløb tilrettelagt, så det passer til lige nøjagtig din situation.

Højt niveau

Denne uddannelse har et meget højt fagligt niveau, så vi sikrer du er helt tryg og klar som hudterapeut eller kosmetolog når du er færdig.

Prøv først

Er du nysgerrig på at se om uddannelsen er noget for dig, så har du mulighed for at få et indblik heri via vores gratis prøvestudier. Her kan du se et udsnit af opbygningen af det online klasseværelse, du kan teste sværhedsgraden af opgaverne m.m.

Kom godt i gang

Indenfor 24 timer modtager du link til vores studiemiljø, brugernavn og midlertidigt password m.m. Så er du i gang! Dit elevkit afsendes fra vores lager indenfor 5 dage.

Hos os har du ingen deadline på din uddannelse til hudterapeut eller kosmetolog, så længe du blot holder dig studieaktiv. Har du brug for en studiepause, så giver du os blot besked. Der kommer altså ikke udgifter til forlængelse af uddannelse, pausegebyrer eller lignende.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp under din uddannelse til hudterapeut eller kosmetolog, så er du hjerteligt velkommen til at kontakte os på info@clinicall.dk eller +45 4245 8855.

Studiestart

Du kan starte på denne uddannelse når som helst og hvor som helst.

Når du køber adgang til en uddannelse eller et modul kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til dit studie. Du bliver løbende orienteret om, hvor langt i processen din oprettelse er. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme igang med dit online studie.

Når du har fået adgang til dit studie eller dit modul, anbefaler vi at du kigger alt dit materiale, opgaver m.m. igennem og danner dig et indtryk af, hvordan du kan strukturere din studietid på bedste vis.  I dit online klasse eller modul finder du en detaljeret læringsplan, som fortæller præcis, hvilke emner og opgaver der skal laves, samt hvor meget tid det forventes at du skal sætte af. Denne tid er dog beregnet ud fra et gennemsnit, og er derfor kun være vejledende. Nogle læser hurtigt og andre lidt langsommere og du gennemfører studiet i det tempo der passer til dig og dit liv.

Optagelseskrav

For at tage uddannelse hos CliniCall Partner er der selvfølgelig nogle krav du skal opfylde.

 • Du skal have gennemført foregående modul eller tilsvarende
 • Du skal have lyst til at lære og ikke være bange for at tage kontakt til din underviser
 • Du skal bruge en computer/tablet med adgang til internet og skriveprogrammer
 • Du skal have adgang til kamera (fx. på en smartphone) og scanner (dette findes i mange smartphones)
 • Du skal selv skaffe øvemodeller til de behandlinger du skal øve under dit uddannelsesforløb
 • Det er en god ide at have adgang til en printer, hvis du godt kan lide at udskrive vejledninger m.m.

Pris

Uddannelsens pris: kr. 29.500,-

Prisen inkluderer:

 • Elevkit med produkter til dine øvebehandlinger sendt direkte til dig (værdi ca. kr. 4000,-)
 • E-bogen “Hudterapeut” af CliniCall Partner
 • Adgang til hele dit studie og læringsplan fra start
 • Adgang til CliniCall Partners store bibliotek med videoguides
 • Ubegrænset hjælp fra din underviser via telefon, mail og videomøde
 • Online praktisk og skriftlig eksamen
 • Uddannelsesbevis efter bestået eksamen

Vi har sørget for at du har alt det til rådighed som du har brug for ifm. din uddannelse til hudterapeut. Skulle du få lyst til at øve yderligere med vores professionelle produkter under dit uddannelsesforløb, så har du mulighed for at tilkøbe ekstra produkter til engrospris.

Har du behov for finansiering, så er dette også muligt via CliniCall Partners aftale med SparXpres. Her kan du på favorable vilkår få finansieret din uddannelse.

Alternativt kan man købe adgang til ét modul ad gangen således betalingen fordeles over ens samlede studietid. Uddannelsen er fordelt på 6 moduler (modul 1-6).

Øvrige omkostninger:
Du kan under din uddannelse få brug for almindelige artikler fra husholdningen såsom vatrondeller, kleenex, et lille håndklæde eller lignende.

Mesterlære
Du har mulighed for at aftale et såkaldt mesterlæreforløb med en virksomhed. Typisk vil det så være virksomheden, der betaler din uddannelse direkte til os, og du vil så blive ansat som elev i klinikken.
Hvis du skal ansættes som elev i en virksomhed, vil du og virksomheden indbyrdes udarbejde en kontrakt med de aftaler i gør jer. Virksomheden køber adgang til vores uddannelser til dig, hvor vi forestår al teori, oplærer dig i praksis, du har mulighed for at deltage i vores træningsdage, vi sørger for eksamen m.m.

Produkter

Når du køber adgang til dette modul / kursus / uddannelse er der en række produkter inkluderet i prisen.
produkterne skal du bruge når du skal øve dine praktiske behandlinger.

Der følger følgende med, som sendes til en pakkeboks nær dig:

 • Renseprodukt
 • Makeup fjerner
 • Tonic
 • Peeling
 • Sera
 • Cremer til forskellige hudtyper
 • Ansigtsmasker til forskellige hudtyper

Husk at du altid er velkommen til at benytte dig af vores GRATIS træningsdage, hvis du gerne vil øve behandlingerne med fysisk tilstedeværelse i vores lokaler.

Pensum & materialer

Vi har fået fremstillet et helt specifikt pensum til denne uddannelse. Således sikrer vi at du får al den information som du lige netop har brug for under din uddannelse, og vi sikrer samtidig at du ikke studerer en masse teori blot for teorien skyld. Al den teori du gennemgår i dit studie har en meget høj faglig relevans, og tager hele vejen udgangspunkt i at du skal kunne bruge din viden i praksis.

Pensummet finder du til fri download når du logger ind på dit studie. Der laves løbende opdtaeringer af pensum, og du vil modtage besked i studiesystemet hvis der er nye opdateringer til dit pensum. Således sikrer vi at du altid er opdateret med din nyeste viden indenfor dit fagområde.

Dit pensum består af:

Hudterapeut – CliniCall Partner

Nogle moduler er teoretiske og indeholder ikke øveprodukter, hvorimod andre indeholder et såkaldt elevkit. Et elevkit sendes direkte til din adresse, som du angiver ved køb af uddannelse.

Du kan se hvad dit elevkit indeholder her: Elevkit

Opbygning

Alle vores uddannelser er opbygget således at du først bygger på din teoretiske viden, for herefter at øve din praktiske teori og praktiske behandlinger. Til sidst så afsluttes med emnet “Klinikken” hvor du får indblik i lovgivning omkring behandlinger, GDPR og alt andet du skal vide for at arbejde professionelt med din uddannelse. Materialet kan bestå af læsning, se video, følge guides, små praktiske reflektionsopgaver, praktiske deløvelser, øve hele behandlinger, små tests, skriftlige afleveringer, skriftlige reflektionsopgaver og en portfolioopgave, der viser din udvikling under uddannelsen. Du kan desuden tilmelde dig vores gratis træningsdage i vores lokaler i Aalborg.

Disse tre overordnede emner forbereder dig på din afsluttende eksamen.

 • Basal viden
  Her øver du al den teoretiske viden, som danner grundlag for dine praktiske behandlinger. Det er viden om relevant anatomi, fysiologi, sygdomslære m.m. I dette emne kommer du også ind på ting som produktkemi og produktlære, relevante lægemidler m.m.
 • Behandling
  I behandlingsdelen skal du til at tage hul på det med at udføre behandling i praksis. Du har fået tilsendt et elevkit ved tilmelding til din uddannelse eller ved køb af det praktiske modul, og det er disse produkter du skal bruge til at øve med. Først øves delelementer af uddannelsens praktiske behandlinger, hvor du får en super god indsigt og rutine i hvert element. Forud for hver praktiske øve-element gennemgår du elementet teoretisk. Til øve-elementerne findes skriftlig vejledning, samt videoguides, og du skal efterfølgende rapportere til din underviser. Først når rutinerne for delelementerne er på plads, skal du begynde at øve hele behandlinger. Her skal der i stor stil dokumenteres med både skrift, billeder og evt. videosekvenser, således din underviser kan give dig en grundig og konstruktiv feedback.
 • Klinikken
  Når du uddanner dig indenfor skønhedsbranchen, så er der ting du skal kende til foruden baggrundsteori og behandlingspraksis. Du skal også have kendskab til relevant lovgivning, arbejdsmiljø, klinikhygiejne m.m. uanset hvilken af vores uddannelser du ønsker at gennemføre.
 • Eksamen
  Du skal afslutningsvis gennemføre både en skriftlig og en praktisk eksamen. Den skriftlige eksamen gennemføres online, og tager udgangspunkt i al den teori du er stødt på undervejs i dit studie. Du får rig mulighed for at teste din teoretiske paratviden løbende og op til eksamen. Til den praktiske eksamen skal du gennemføre en behandling på en model, mens din underviser ser med over videokald /livestreaming. Efter endt/bestået eksamen får du tilsendt et eksamensbevis.

Træningsdage

Hos CliniCall Partner har du mulighed for at supplere dine online studier med praktiske øvelser i vores lokaler. Vi tilbyder en træningsdag hver måned i tidsrummet 9-15, med undtagelse af sommer- og juleferien.

Hvis du gerne vil øve nogle af dine praktiske behandlinger under tæt vejledning fra din underviser i vores lokaler, så er du hjerteligt velkommen.  Om det er kunstige negle, ansigtsbehandling, vipper og bryn osv. er underordnet.

At benytte vores træningsdage koster ikke noget – det er blot en ekstra service til dig. 

Vi vil gerne at du melder dig til senest 2 dage før, så vi kan nå at stille udstyret klar til dig, og sørge for du får en god oplevelse med dine praktiske øvelser. Vi aftaler her hvad det er du ønsker at øve, hvilket tidspunkt du forvente at komme, og hvornår du forventer at tage afsted igen osv.

Du finder datoerne for træningsdagene her.

Har du lyst til at supplere din online og praktiske undervisning med endnu mere viden, så er du altid velkommen til at deltage i vores workshop, som altid finder sted dagen før en træningsdag. Dem finder du mere om herWorkshops

Læringsplan & indhold

Du kan herunder finde en udspecificeret plan over samtlige læringsemner, samt hvor meget tid du skal forvente at afsætte til hvert emne. På den måde kan du selv strukturere dine deadlines, således de passer ind i dit liv:
Modul Emne Antal lektioner*
Modul 1 Anatomi, fysiologi og sygdomslære 38,2
Modul 2 Kemi og produkter 31,2
Modul 3 Læren om hudanalyse 22,5
Modul 4 Introduktion til ansigtsbehandling 51,2
Modul 5 Behandlinger og forløb 150,1
Modul 6 Klinikken 21,9
Gennemsnitligt tidsforbrug for uddannelsen 315,1
*en lektion er svarende til 45 minutter

Eksamen

Vores uddannelser afsluttes med en eksamen, hvor du får mulighed for at vise den faglighed og det håndværk du har tillært dig under din uddannelse.

Der er først en skriftlig eksamen som består af multiple choice opgave. Her skal du svare på spørgsmål som du løbende har gennemgået under dit uddannelsesforløb, og du vil få nogle svarmuligheder at vælge imellem. Denne eksamen udføres fra eget hjem, og foregår online på et selvvalgt tidspunkt.

Når din skriftlige eksamen er i hus, bliver du godkendt til den praktiske eksamen. Tidspunktet for den praktiske eksamen aftales med os, og udføres indenfor 14 dage fra du modtager mailbekræftelse fra os. Du får tildelt en praktisk behandling, som skal opfylde en række kriterier, og du skal her selv booke en model, som du finder passende, for at kunne imødekomme kravene til opgaven.

Til selve den praktiske eksamen skal du via videokald vise din behandling, fortælle løbende hvad du gør og hvorfor, og vi snakker frem og tilbage med dig, som en afslappet dialog. Det er en god ide at alliere sig med en teknisk medhjælper som du er tryg ved, der kan styre telefonen med videokaldet, zoome ind/ud, skrue op og ned for lyd mm, så du har fuld fokus på din behandling.

Husk eksamen ikke handler om at finde fejl – det handler om at se din faglige udvikling. Og den er ofte meget større end man selv mærker!

Læs mere om eksamen her

Læringsudbytte & Karriere

 

Viden Færdigheder Kompetencer
Viden om hudens anatomi, fysiologi, sygdomslære og øvrige forandringer Udføre hudanalyse, foretage anamneseoptag og vurdere observationer ift. hudtyper og hudtilstande Vurdere og udføre individuelle ansigtsbehandlinger og hudplejeforløb
Viden om relevante lægemidler, produktkemi og produktkemiforståelse Holde et højt niveau ift. fysisk og psykisk hygiejne i såvel klinik, som personligt og ift. kunder med afsæt i arbejdstilsynets vejledninger Udføre specialiserede ansigtsbehandlinger og forløb
Viden omproduktlære, remedier og apparatur, samt kosmetiske behandlinger Yde et højt niveau af kundeservice Vejlede og rådgive omkring hud og pleje heraf

 

Der er stor efterspørgsel på uddannede hudterapeuter i Danmark. Med en hudterapeut uddannelse kan du udføre professionelle ansigtsbehandlinger og vejlede omkring hudpleje. Med en hudterapeut uddannelse kan du åbne egen hudpleje klinik, søge ansættelse i etablerede klinikker, samt parfumerier og hos hudplejebrands.

Du har efterfølgende mulighed for at bygge på din viden indenfor det hudterapeutiske og kosmetologiske område. Således kan din hudterapeut uddannelse fungere som hoved/grunduddannelse eller som supplement til tidligere uddannelser indenfor skønhed. Nogle vælger også at benytte sig af vores hudterapeutuddannelse, som et genopfriskningsforløb af tidligere uddannelser til fx. kosmetolog eller lignende.

Du kunne også være interesseret i...