Salgsbooster workshop 22/10-2024

99,00 DKK

På workshoppen gennemgås nogle gode basale værktøjer til brug for planlægning af salg, for altid at være på forkant med sæsonen og højtiderne.

Vi kommer igennem årshjulet og det bliver muligt at lave et mere personligt årshjul, med drejebog for de forskellige højtider og sæsoner. Derved bliver det fremover lettere for dig at være forberedt, og du har en drejebog du kan finde inspiration i, når der skal laves opslag m.m.

Workshoppen afholdes 22/10-24 kl. 10-14 i vores lokaler i Aalborg.

Ved deltagelse i workshoppen får du desuden adgang til vores online læringsplatform, hvor du efterfølgende kan tilgå materialet fra workshoppen, teste din viden, og finde den online version af workshoppen.

Har du ikke mulighed for at deltage i workshoppen, vil du i stedet kunne få adgang til den online version, som du vil kunne gennemføre når det passer dig.

Varenummer (SKU): CP221024 Kategori:

Beskrivelse

Salgsbooster Workshop

Salg skal være let at gå til, ellers får vi ikke gjort nok ved det.

På workshoppen gennemgås nogle gode basale værktøjer til brug for planlægning af salg, for altid at være på forkant med sæsonen og højtiderne. Vi kommer igennem årshjulet og det bliver muligt at lave et mere personligt årshjul, med drejebog for de forskellige højtider og sæsoner. Derved bliver det fremover lettere for dig at være forberedt, og du har en drejebog du kan finde inspiration i, når der skal laves opslag m.m.

Arrangementet afholdes den 22/10-2024 fra 10.00-14.00 i vores lokaler:
Østre Allé 102
9000 Aalborg

Vi beder dig ved tilmelding om at notere, om du ønsker at deltage i den fysiske undervisningsdag eller blot ønsker adgang til den online workshop.

Arrangementet er for alle.

Praktisk information

Denne workshop er for fagprofessionelle.

Når du køber adgang til en workshop gennem os, for du først og fremmest adgang til vores online studieplatform.
Her har du mulighed for at se om der er noget du skal forberede m.m. forud for deltagelse i vores workshop.

Når du køber adgang til workshoppen kan der gå op til 24 timer, før du har adgang til den. Så snart vi har oprettet dig i vores studiesystem får du mail herom. I denne mail finder du loginoplysninger, nyttig viden og en vejledning til at komme i gang med din workshop.

Tid og Sted

Dato: 22/10/2024 kl 10.00-14.00

Vores adresse: 
CliniCall Partner ApS
Østre Allé 102
9900 Aalborg

Der er gratis parkering for gæster.
Giv besked pr. mail eller telefon 42458855, senest 2 dage før, om du deltager i den fysiske workshop eller blot online.

Online workshop

Dagen efter workshoppen med fysisk tilstedeværelse, vil der være adgang til al materiale på vores online læringsplatform. Så har du ikke mulighed for at deltage i den fysiske workshop, så kan du blot tilgå al materiale, inklusive præsentationen med indtaling m.m. i det online klasseværelse på studieplatformen.

Workshop Pris

Workshoppens pris: kr. 99,-

Prisen inkluderer:

  • Adgang til vores online læringsplatform
  • Fri adgang til hjælp og vejledning
  • Pensum
  • Deltagerbevis

Du kan fortsat købe adgang til den online workshop, selvom den fysiske workshop har været afholdt. Du finder nærmere information omkring dato for afholdelse under praktisk information.

Workshop Emner

Emner

Du finder her et overblik over indholdet i workshoppen:

  • Planlægning og strukturering af salg
  • Årshjul og drejebog for højtider og sæsoner
  • Markedsføringsmateriale
  • Events og arrangementer
  • SoMe, planlagte opslag og forberedelse

Pensum og materialer

Du får adgang til vores læringsplatform, hvor du finder selve præsentationen som danner grundlag for undervisningen i workshoppen. Denne har du mulighed for at gemme, printe, skrive noter på mm.

På læringsplatformen finder du også en en videopræsentation, hvor din underviser i emnet fortæller og forklarer undervejs, mens præsentationen gennemgås.

Til sidst kan du prøve kræfter med en lille sjov quiz. Du kan tage quizzen ligeså mange gange du har lyst.