Uddannelsesprisen inkluderer

Når du tager uddannelse ved CliniCall Partner, så er din uddannelsespris inklusiv:

 • Pensum til fri download i hele din studietid
  Hos CliniCall har vi udviklet vores helt eget pensum og studiemateriale til hver uddannelse, således vi sikrer at du får præcis den viden du har brug for, og i en kvalitet som vi er stolte af. Pensum står til rådighed, lige så længe du studerer hos os inklusive løbende opdateringer. Vi anbefaler at du i slutningen af dit studie downloader pensummet på din computer, således det altid står til rådighed som opslagsværk, til genopfriskning m.m.
   
 • Fri adgang til studievejledning – også aften og weekend
  Det ligger os meget på sinde at du altid har adgang til studievejledning, hvad enten det er dag eller aften, hverdag eller weekend. Du ringer blot til os, og så sørger vi for at du altid får en erfaren underviser i røret.
   
 • Eksamen
  Hos CliniCall Partner er eksamen inkluderet i alle vores uddannelser. I og med eksamen kan tages fra eget hjem/klinik m.m., så er du sikker på der ikke dukker ekstra udgifter op til gebyrer, transport m.m. ifm. afslutning af din uddannelse. 
   
 • Uddannelsesbevis
  Der er også inkluderet et flot uddannelsesbevis i prisen. Vi har selvfølgelig sørget for at du kan se præcis, hvordan et uddannelsesbevis ser ud for netop din drømmeuddannelse. Du finder eksempler på beviserne i prøvestudiet, samt i det rigtige studie.
   
 • Elevkit til at øve behandlinger
  Under din uddannelse får du brug for nogle professionelle produkter at arbejde med. Disse er inkluderet i din uddannelsespris, og vi sender dem til dig straks du har købt adgang til din uddannelse. Så er de klar til dig, når du er klar til at gå videre til øvebehandlinger.